Διόρθωσε τον τρόπο που βάζεις τη σκιά σου

47

23/1/2015

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως οι celebrities, οι bloggers ή ακόμα και κοπέλες σαν εσένα κάνουν τη σκιά τους να δείχνει τόσο τέλεια πάνω τους ενώ σε εσένα δε δείχνει ποτέ έτσι; Υπάρχει απάντηση που μάλιστα θα σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ο καλύτερος τρόπος για να βάλεις μία διπλή σκιά είναι να τη βάλεις με τα μάτια ανοιχτά. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για τέλειο αποτέλεσμα..

ΒΗΜΑ 1ο: Άπλωσε ένα primer στα μάτια σου έχοντάς τα κλειστά. Με το primer θα βοηθήσεις τη σκιά σου να μείνει στη θέση της για όλη την ημέρα.

ΒΗΜΑ 2ο: Με το ένα σου μάτι κλειστό και το άλλο ανοιχτό χρησιμοποίησε ένα πινέλο για να απλώσεις την ανοιχτόχρωμη σκιά στο βλέφαρό σου. Έπειτα κάνε ακριβώς το ίδιο και για το άλλο σου μάτι.

ΒΗΜΑ 3ο: Για να βάλεις τη σκούρα σκιά στο σημείο που “τσακίζει” το μάτι σου κράτα το ανοιχτό. Άπλωσε απλά τη σκούρα σκιά σε εκείνο το σημείο και κάνε το ίδιο και με το άλλο σου μάτι. Κρατώντας τα μάτια σου ανοιχτά όλη την ώρα μπορείς να τα συγκρίνεις και να τα βάφεις πάντα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Το μακιγιάζ σου, τελικά, θα δείχνει πολύ πιο φυσικό.

Πηγή: faysbook.gr