ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών στη Θεσσαλονίκη

74

6/11/2014

Διεθνή πιστοποίηση γνώσεων Πρώτων Βοηθειών θα αποκτήσουν όσοι παρακολουθήσουν τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών που διοργανώνει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στη Θεσσαλονίκη,το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου.

Τα σεμινάρια μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες που θέλουν να εκπαιδευτούν σε Πρώτες Βοήθειες και, συγκεκριμένα, στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.), τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED), την αντιμετώπιση πνιγμονής, την πλάγια θέση ασφαλείας, αλλά και σε άλλες βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν εξάωρη διάρκεια (9.00 – 15.00), ενώ θα δημιουργηθούν γκρουπ λίγων ατόμων. Το σεμινάριο της Κυριακής 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ ΣΕΒ (6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης), ενώ αυτά του Σαββάτου 8 και της Κυριακής 9 Νοεμβρίου στο Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜΘ (Λ. Νίκης με Μορκεντάου 1).

Σημειώνεται ότι πρόκειται για αυτοτελή σεμινάρια κι όχι για σειρά προγραμμάτων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC), η οποία έχει τετραετή ισχύ.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνούν για το κόστος και τη δήλωση συμμετοχής με τη Γραμματεία της Κεντρικής Διοίκησης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στο 2310 310649 ή στο [email protected]

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.