7ο πολυσυνέδριο «Καινοτομία και Ανάπτυξη» στην Θεσσαλονίκη

86

6/10/2014

Στις 10 και 12 Οκτωβρίου, η Θεσσαλονίκη γίνεται το επίκεντρο του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδος και συζητά για καινοτομία, επιχειρηματικότα, ανάπτυξη!

Όλη η πόλη μας συμμετέχει στη δημόσια συζήτηση για την πράσινη ανάπτυξη, τις πράσινες πόλεις, την πράσινη επιχειρηματικότητα και τις εμπορικές σχέσεις της Ελλάδας με τη Γερμανία. Επίσης θα συζητηθούν: πετυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα, η επόμενη μέρα των νέων, Next Generation, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές Start ups κατά την εξέλιξή τους και τον θεματικό τουρισμό που είναι πηγή ανάπτυξης της χώρα μας.

«Καινοτομία στην Εκπαίδευση» και «Green Logistics» από το CITY College
Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 19:15, ο κ. Γιώργος Ευσταθιάδης​, Διευθυντής του Executive Education Centre & Executive MBA programme​,​ θα παρουσιάσει την ομιλία ​»Καινοτομία στην Εκπαίδευση: To Executive MBA του Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Νοτιοανατολική και Ανατολική Ευρώπη​»​, ενώ το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 11:30, στις ο Δρ. Λάμπρος Λαζούρας με την ιδιότητα του Συντονιστή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Προωθώντας την Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα των Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων για την Ελλάδα θα παρουσιάσει την ομιλία με τίτλο «Green Logistics».

Επίσης στην ίδια θεματολογία , «Μηχανισμοί Ανάπτυξης και Προοπτικές της Πράσινης Επιχειρηματικότητας», κύριος ομιλητής είναι και ο Καθηγητής Παναγιώτης Κετικίδης, Πρόεδρος του Τριπλού Έλικα, Αναπληρωτής Γ. Διευθυντής CITY College – International Faculty of the University of Sheffield. ωντανά με live streaming στο web tv του ka-business.gr
Το συνέδριο θα είναι διαδραστικό όπως άλλωστε και όλα τα πολυσυνέδρια που διοργανώνει το ka-business.gr.

Οι εργασίες του θα προβληθούν ζωντανά στο web tv του ka-business.gr και στους 35.000 αναγνώστες του, που προέρχονται από τον Βιομηχανικό, Επιχειρηματικό, Τουριστικό, Εξαγωγικό, Ακαδημαϊκό, Ερευνητικό, Δημοσιογραφικό και Πολιτικό χώρο.