Το Oval δωρίζει το 10% των εσόδων του στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης

83

4/10/2014

Με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ανδρών Θεσσαλονίκης, το καφέ- bar- restaurant OVAL , προσφέρει το 10% των ημερήσιων εσόδων του κάθε πρώτης Δευτέρας του μήνα και για τους επόμενους έξι μήνες , αρχίζοντας από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, στη Φιλόπτωχο.

Το ΟΒΑΛ βρίσκεται στην πλατεία Τσιρογιάννη, Φιλικής Εταιρείας 1, απέναντι ακριβώς από το Λ. Πύργο και λειτουργεί σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον από τις 9 το πρωί έως πολύ αργά το βράδυ προσφέροντας αρωματικούς καφέδες, ποιοτικά ποτά, εμπνευσμένα σνακ, γευστικά πιάτα.

Το ποσόν που θα συγκεντρώνεται, θα είναι στη διάθεση του ταμία της Φιλοπτώχου, την αμέσως επόμενη ημέρα και θα παραδίδεται με απόδειξη είσπραξης.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΟΒΑΛ: »Εδώ και δέκα χρόνια, το μαγαζί μας έχει πολύμορφη κοινωνική δράση και ελπίζουμε, η καινούρια μας ιδέα, να βρει και άλλους μιμητές από το χώρο της εστίασης, προς όφελος των ευπαθών ομάδων και των ανθρώπων που χρειάζονται τη στήριξή μας. Η δημοσίευση της δράσης θα συμβάλλει στην επιτυχία της αφ” ενός για να βρεθούν και άλλες επιχειρήσεις που θα θελήσουν να ακολουθήσουν την ιδέα, αφετέρου για να κατευθυνθεί μέρος των χρημάτων τα οποία θα καταναλώσει κάποιος σε χώρους εστίασης σε κοινωνικό έργο».