Τα 7 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχεις ΠΑΝΤΑ στην τσάντα σου!

108

2/10/2014

Περνάς πολλές ώρες στο γραφείο και λογικό είναι να χρειάζεσαι ένα φρεσκάρισμα στο τέλος της ημέρας για να πας για ποτό ή να συναντήσεις τον φίλο σου στο ραντεβού που δώσατε.

Δες τι πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου για παν ενδεχόμενο!

Για τα μαλλιά πρέπει να έχεις μαζί σου ένα καλό κοντίσιονερ. Αν είναι να αγοράσεις μόνο ένα προϊόν για τα μαλλιά αυτή τη σεζόν τότε αυτό πρέπει να είναι ένα κοντίσιονερ. Συνήθως οι άκρες σου είναι αυτές που υποφέρουν από αφυδάτωση κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και έτσι καλό είναι να τους βάζεις λίγο κοντίσιονερ μετά από κάθε λούσιμο.

Για το σώμα απαραίτητο είναι ένα καλό άρωμα και μία κρέμα σώματος η οποία θα αφήνει το σώμα σου ενυδατωμένο, απαλό και υγιές.

Για το πρόσωπο θέλεις οπωσδήποτε ένα lip balm για τα ξηρά από το κρύο και τον αέρα χείλη σου και μία βάση ιδανική για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα η οποία θα δώσει στην επιδερμίδα σου έξτρα προστασία και φροντίδα. Επίσης, καλό είναι να έχεις και μίαπούδρα για να πετυχαίνεις ένα ματ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου. Ένα σκουρόχρωμο κραγιόν είναι απαραίτητο για αυτή την εποχή ενώ μπορείς να αφήνεις όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ σου απλό και φυσικό. Τέλος, μία μεταλλική σκιά ματιών θα φωτίσει το φυσικό σου μακιγιάζ και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.