ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Πώς να εφαρμόσεις σωστά το μολύβι φρυδιών για ΥΠΕΡΟΧΟ αποτέλεσμα!

77

24/10/2014

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια τονίζουν άψογα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Παρόλο που είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια του μακιγιάζ πολλές από εμάς τα παραμελούμε. Για να διορθώσεις τις όποιες ατέλειες έχουν τα φρύδια σου πρέπει να εφοδιαστείς με το σωστό μολύβι φρυδιών!

1)Επιλέξτε το σωστό χρώμα!
Ο χρυσός κανόνας που πάντοτε πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, προκειμένου να φαίνονται τα φρύδια σας φυσικά, είναι να μη χρησιμοποιείτε το μαύρο μολύβι στο γέμισμά τους! Το μαύρο μολύβι όσο και αν σας αρέσει και το αγαπάτε δεν είναι το κατάλληλο για τα φρύδια σας μιας και η σκούρα του απόχρωση αγριεύει το πρόσωπό σας ενώ παράλληλα κάνει τα φρύδια σας πολύ έντονα! Αντί αυτού λοιπόν, το μόνο που επιλέξτε ένα μολύβι σε καφέ απόχρωση και μάλιστα σε 1-2 τόνους ανοιχτότερο από το φυσικό τόνο των φρυδιών σας ή των μαλλιών σας. Αν είστε ξανθιά 1 τόνο πιο σκούρο!

2)Βρείτε τα αντιαισθητικά «κενά» ή τα λάθη!
Για αρχή καλό θα ήταν, χρησιμοποιώντας το ειδικό βουρτσάκι να χτενίσετε τις τρίχες των φρυδιών σας (με φορά προς τα πάνω) για να ελέγξετε ποιες περιοχές του φρυδιού σας έχουν «κενά» και χρειάζονται διόρθωση.

3)Προσέξτε πού το εφαρμόζετε!
Αφού εντοπίσετε τα «κενά», συμπληρώστε τα (στα σημεία δηλαδή που δεν υπάρχουν τρίχες). Φροντίστε πάντα να γεμίζετε τα σημεία που βρίσκονται μέσα στο πλαίσιο του φρυδιού σας και όχι να ζωγραφίζετε ή να σχεδιάζετε γραμμές εκτός αυτού, καθώς έτσι θα φανούν ψεύτικα.

4) Μην κάνετε απότομες κινήσεις!
Κατά την εφαρμογή του μολυβιού πάνω στα φρύδια σας προσέξτε οι κινήσεις σας να είναι απαλές και μικρές κάθε φορά. Αποφύγετε να τραβάτε μακριές ή χοντρές γραμμές κατά μήκος των φρυδιών σας ή να πιέζετε το μολύβι με δύναμη πάνω τους. Στο τέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πινέλο για να απλώστε το μολύβι.