Παράταση για τις αιτήσεις ενισχυτικής διδασκαλίας στον δήμο Θεσσαλονίκης

143

4/10/2014

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την παράταση υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών στα Δημοτικά Κέντρα Εθελοντικής Ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου του Δήμου Θεσ/νίκης, μέχρι την Παρασκευή 17/10/2014.

Για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος, παρακαλούμε όσοι εν ενεργεία ή συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να εργαστούν προσφέροντας εθελοντικά τις γνώσεις τους, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση.

Επίσης, το πρόγραμμα χρήζει εθελοντών αποφοίτων λυκείου ή πανεπιστημιακής εκπαίδευσης για γραμματειακή υποστήριξη, οι οποίοι σε συνεργασία με το συντονιστή του προγράμματος, θα υποστηρίζουν το πρόγραμμα. Όσοι επιθυμούν να εργαστούν εθελοντικά, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση.

Τέλος, όσοι μαθητές – απόφοιτοι, θέλουν να ενταχθούν στα Δημοτικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση. Το πρόγραμμα θα υλοποιείται καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μετά το πέρας του πρωινού σχολικού ωραρίου στα παρακάτω Σχολεία :

1. 14ο Λύκειο, Θ. Σοφούλη με Παπανδρέου 1

2. 17ο Λύκειο, Χριστοπούλου 6 3. 18ο Λύκειο, Παπάφη 130 α.

Οι αιτήσεις όλων των παραπάνω ενδιαφερομένων αφού συμπληρωθούν, θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail : a.lakia@thessaloniki.gr ή θα κατατεθούν αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, Γρ. Λαμπράκη & Κλεάνθους 57, έως και την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού: 2310 / 840 295 και 2310 / 841 962.