Οι 5 άγνωστες χρήσεις του lip balm που ΠΑΡΓΜΑΤΙΚΑ θα σου λύσουν τα χέρια!

53

22/10/2014

Αν μέχρι σήμερα νόμιζες πως χρησιμεύσει μόνο για να κάνει τα χείλια σου πιο απαλά και να τα προστατεύει από σκασίματα, κάνεις λάθος!Το lip balm έχει5 διαφορετικές χρήσεις που θα σου λύσουν τα χέρια!

1) Το lip balm ανακουφίζει το τραχύ, ξηρό δέρμα!
Ιδιαίτερα όταν αρρωσταίνουμε, το δέρμα γύρω από τη μύτη μας γίνεται πιο τραχύ και ξεφλουδίζει συνεχώς. Λίγο lip balm λοιπόν στην περιοχή θα σώσει την κατάσταση! Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και σε περιοχές με έντονη ξηροδερμία όπως οι αγκώνες ή ανάμεσα στα δάχτυλά σας!

2)Το lip balm αγαπά τα νύχια σας!
Έχετε ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε μανικιούρ; Η περιοχή γύρω από τα νύχια σας είναι άγρια και αντιαισθητική; Απλώστε λίγο lip balm πάνω στα πετσάκια των νυχιών σας και θα δείτε αμέσως τη διαφορά!

3) Το lip balm προλαμβάνει τις φουσκάλες στα πόδια σας!
Καινούργια παπούτσια; Φοβάστε μήπως σας χτυπήσουν και δεν μπορείτε να περπατήσετε; Βάλτε λίγο lip balm στη φτέρνα σας – στο σημείο δηλαδή που συνήθως μας χτυπούν τα παπούτσια- και φορέστε το καινούργιο σας ζευγάρι άφοβα, χωρίς κάλτσα ή καλσόν!

4) Το lip balm «τιθασεύει» τα φρύδια σας!
«Ατίθασα» φρύδια που με τίποτα δεν στρώνουν; Εφαρμόστε λίγο από το lip balm σας πάνω τους και με τα χέρια σας απλώστε προς τη σωστή κατεύθυνση!

5) Το lip balm δαμάζει το φριζάρισμα των μαλλιών!
Άπλωσε λίγο από το lip balm σας στις παλάμες σας και ακουμπήστε ελαφρώς τα φριζαρισμένα μαλλιά σας. Πραγματικά θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!