Κάνε το πρόσωπό σου να λάμψει σε 5 λεπτά με ένα ΕΞΥΠΝΟ μακιγιάζ!

95

24/10/2014

Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες! Κάποιες μέρες της εβδομάδας μπορεί να δείχνεις πιοκουρασμένη λόγω φόρτου εργασίας και άγχους. Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα πρέπεινα μείνει έτσι! Αυτές τι μέρες είναι που θα πρέπει να προσέξει λίγο περισσότερο τον εαυτό σου χωρίς βέβαια να κάνεις υπερβολές!

Δες πως θα κάνεις το πρόσωπό σου να λάμψει μέσα σε 5 λεπτά!

Bήμα 1:
Απλώνουμε κονσίλερ σε έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα του δέρματος κάτω από το μάτι, και πιο συγκεκριμένα γύρω από το κόκαλο της κόγχης. Έτσι καμουφλάρουμε τα ίχνη της αϋπνίας.

Bήμα 2:
Xρησιμοποιούμε μια CC κρέμα ή, αν έχουμε ρυτίδες, μια DD κρέμα (ναι, κυκλοφόρησε!). Θα καλύψει τον γκρίζο τόνο της κούρασης και θα ζωντανέψει την επιδερμίδα στη στιγμή και θα περιποιηθεί τυχόν ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Bήμα 3:
Με ένα μεγάλο πινέλο απλώνουμε highlighter στο κόκαλο των φρυδιών, στη μύτη, τα ζυγωματικά και στο κέντρο του πάνω χείλους (το σημείο μεταξύ στόματος και μύτης, στα αγγλικά ονομάζεται cupid’s bow).

Bήμα 4:
Για να μεγαλώσουμε τα μάτια μας, περνάμε την πάνω γραμμή των βλεφαρίδων με καφέ μολύβι.

Bήμα 5:
Βάζουμε μάσκαρα κρατώντας το βουρτσάκι με φορά προς την εσωτερική γωνία των ματιών (έτσι ανασηκώνουμε τις βλεφαρίδες) και απλώνουμε ένα διαφανές γκλος στα χείλη.