Βιβλία από 0,50 λεπτά στην “3η Γιορτή Βιβλίου Θεσσαλονίκης”

140

14/10/2014

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης και η Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλίου Ελλάδος συνδιοργανώνουν από 23 Οκτωβρίου και μέχρι 18 Νοεμβρίου 2014 τη μεγαλύτερη Γιορτή Βιβλίου της Θεσσαλονίκης, η οποία θα δώσει και μια γιορταστική νότα στην πόλη εν όψει και των εορταστικών εκδηλώσεων της.

Η αγάπη και η στήριξη του βιβλιόφιλου κοινού από τη Θεσσαλονίκη αλλά και των γύρω νομών της Βόρειας Ελλάδας σε όλες μας τις διοργανώσεις, δείχνει , ότι είναι αναγκαίο και λόγω της οικονομικής δυσχέρειας και της κρίσεως να συμμετέχουν και να μπορούν να προμηθεύονται βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η 3Η Γιορτή Βιβλίου Θεσσαλονίκης γίνεται προς όφελος των επισκεπτών μικρών και μεγάλων, μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών, γονέων, η δε λειτουργία της θα συμβάλλει θετικότερα για όλους τους βιβλιόφιλους που θα προμηθευτούν τα βιβλία της αρεσκείας τους σε πολύ χαμηλές τιμές μετά από την έκπτωση των εκδοτών που είναι 70% .

Στη Γιορτή του Βιβλίου συμμετέχουν εκατοντάδες εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τίτλους βιβλίων όλων των κατηγοριών.

Βιβλία που ξεκινούν από 0,50 λεπτά, 1,00 -2,00, 3,00 ευρώ.

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι καθημερινά και σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.