3ο Premier Gastronomy Festival: Γεύσεις του κόσμου από εξαιρετικούς σεφ!

93

19/9/2014

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του, το 3ο Premier Gastronomy Festival έρχεται το Νοέμβριο και θα είναι γεμάτο συναρπαστικές εκπλήξεις! Μερικοί από τους καλύτερους σεφ του κόσμου θα ετοιμάσουν για σας τις πιο ανατρεπτικές προτάσεις fusion γαστρονομίας, συνδυασμένες με εκλεκτά κρασιά, που θα ταξιδέψουν τον ουρανίσκο σε παραδεισένιες γεύσεις. Εξωτική Ιαπωνία και Περού, πικάντικο Μεξικό, ανατρεπτική Ολλανδία, μυστηριώδης Αίγυπτος, εκλεπτυσμένη Γαλλία, συναρπαστική Ιταλία, λατρεμένη Κρήτη, μοναδικό Άγιο Όρος ένας συνδυασμός των γεύσεων του κόσμου που θα σας εκπλήξει!

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε τις γεύσεις του κόσμου από εξαιρετικούς σεφ!

Από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2014.

Επίσης, φέτος, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς του για την προβολή και αναβάθμιση της Βουλγάρικης γαστρονομίας, το Premier Luxury.

Mountain

Resort σε συνεργασία με τη Gastronomy Essentials Ltd οργανώνουν για πρώτη φορά στη Βουλγαρία εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες του χώρου. Εξειδικευμένοι σεφ από τη Le Cordon Bleu και τη Valrhona θα μοιραστούν τις γνώσεις και τα μυστικά τους σε δύο μοναδικά, τριήμερα σεμινάρια.

 

Ο σεφ της Le Cordon Bleu London Reginald Ioos θα δώσει σεμινάριο με θέμα «Ζεστός & Κρύος μπουφές για ξενοδοχεία πολυτελείας και resorts».

Ο καταξιωμένος σεφ ζαχαροπλαστικής Δημήτρης Χρονόπουλος θα δώσει σεμινάριο για «Όλα γύρω από τη σοκολάτα». Έκπτωση 20% στις επίσημες τιμές των δείπνων και των σεμιναρίων για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Ο Master of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης, ο μοναδικός στην Ελλάδα κι ένας από τους ελάχιστους στον κόσμο, θα δώσει σεμινάριο σχετικά με την «Οργάνωση λίστας κρασιών για ένα εστιατόριο ή ξενοδοχείο», όπου θα μοιραστεί τα πολύτιμα μυστικά της σύνθεσης μίας λίστας κρασιών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ και τα διαθέσιμα πακέτα, βρίσκονται εδώ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη κράτησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε: Tηλ: 2310 548956