Συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις που αναδεικνύουν τα χείλη

79

25/9/2014

Tα χείλη τα οποία αποτελούν το διαχρονικό σύμβολο του γυναικείου αισθησιασμού -92% του γυναικείου πληθυσμού φορά φανατικά κραγιόν- και συνειδητά glamorous εμφανίσεων έρχονται στο προσκήνιο των make up εμφανίσεών σας.

Φερθείτε τους με τον απαιτούμενο επαγγελματισμό δίνοντας έμφαση στις ίδιες λεπτομέρειες με τους διεθνείς «γκουρού» του μακιγιάζ.

Διαβάστε 7 συμβουλές που αναδεικνύουν τα χείλη:

1. Χρησιμοποιήστε ένα κρεμώδες μολύβι χειλιών στη φυσική τους απόχρωση για να σφραγίσετε το περίγραμμα και να αποφύγετε την αντιαισθητική απόδραση του κραγιόν από τη συγκεκριμένη θέση του.

2. Ταμπονάρετε πάντα τα χείλη με μια διάφανη loose πούδρα πριν απλώσετε το κραγιόν σας, ό,τι χρώμα και να έχετε επιλέξει για το τελευταίο. Η υφή της θα δημιουργήσει σταθερότητα στο κραγιόν.

3. Χρησιμοποιήστε το κονσίλερ σας στις εξωτερικές γωνίες του στόματος ώστε να σβήσετε τη σκιά που δημιουργείται στο επίμαχο σημείο από την υπερβολική συγκέντρωση χρώματος.

4. Αν έχετε juicy χείλη φορέστε ένα κραγιόν σε nude τόνους και ματ υφή ώστε να μην μεγεθύνετε αντιαισθητικά το σχήμα τους.

5. Αν έχετε μικρά χείλη κάντε οριστικό «delete» στις φετινές hot dark αποχρώσεις του ροδιού, του κόκκινου κρασιού και του δαμάσκηνου καθώς κάνουν τα χείλη να φαίνονται μικρότερα.

6. Για ενα vintage chic αποτέλεσμα με όγκο και σέξι εφέ απλώστε άφθονη δόση από ένα λιπ γκλος σε αντίστοιχη απόχρωση με το κραγιόν σας μόνο στο κέντρο των χειλιών.

7. Κάντε απολέπιση στα χείλη τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ώστε να αποφύγετε το ξεφλούδισμα που δημιουργεί μια ανομοιογενή βάση για το μακιγιάζ στην περιοχή.

Πραγματοποιήστε τη με λίγο χλιαρό νερό και την οδοντόβουρτσά σας πριν πλύνετε τα δόντια σας το πρωί.