Ροζ κραγιόν: Πώς να συνδυάσεις το trend

113

24/9/2014

Το ροζ κραγιόν κυκλοφορεί σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις για να έχεις να διαλέγεις. Δες πώς μπορείς να συνδυάσεις το νέο trend στα χείλη.

Μόνο του: Αν το ροζ κραγιόν σου είναι πάρα πολύ έντονο δε χρειάζεται να το συνδυάσεις με πολλά πράγματα. Φρόντισε η βάση σου να είναι καλά απλωμένη, να μην υπάρχουν κενά στην επιδερμίδα σου και τα φρύδια σου να είναι όμορφα φτιαγμένα.

Βλεφαρίδες: Ένα πιο απαλό ροζ (απλό ή μεταλλικό) μπορεί να συνδυαστεί πολύ ωραία με έντονα βαμμένες βλεφαρίδες. Αν έχεις σκοπό να βγεις έξω να διασκεδάσεις μπορείς να βάλεις ακόμα και ψεύτικες βλεφαρίδες ενώ αν απλά έχεις να πας στη δουλειά σου ή να βγεις μία βόλτα στα μαγαζιά άπλωσε μία στρώση μάσκαρα έτσι ώστε να δώσεις έμφαση στα μάτια σου.

Κάτω βλέφαρο: 
Αν σκεφτείς πόσο είναι στη μόδα το χρωματιστό eyeliner δε θα χάσεις καθόλου καιρό και θα τρέξεις να συνδυάσεις το ροζ κραγιόν σου με μία γραμμή από φωτεινό γαλάζιο eyeliner στο κάτω βλέφαρό σου.

Σμόκι μάτια: Για ένα απογευματινό λουκ ένα ροζ κραγιόν ταιριάζει υπέροχα με το τέλειο smoky eye. Δώσε έμφαση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου αφήνοντας πιο απαλά βαμμένο το κέντρο.

Λευκό: Αν θέλεις να δείχνουν τα μάτια σου φωτεινά και να ταιριάζουν τέλεια με το ροζ κραγιόν σου, κάνε μία γραμμή με ένα λευκό eyeliner στο πάνω βλέφαρό σου.

Ροζ μάγουλα: Ταίριαξε το χρώμα του κραγιόν σου με το ρουζ σου για ένα πιο θηλυκό λουκ. Για πιο ολοκληρωμένο λουκ πέρασε μία στρώση μάσκαρα τις βλεφαρίδες σου και κάνε μία γραμμή με μαύρο eyeliner.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr