Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μαγειρεύει στη Θεσσαλονίκη με τις «Γεύσεις του τόπου μας»

108

30/9/2014

Mία ολοήμερη εκδήλωση που δίνει “βήμα” σε τοπικούς παραγωγούς και αναδεικνύει τις γεύσεις του τόπου μας θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο της χορηγίας, το πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει μια μοναδική εκδήλωση με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα τοπικής παραγωγής και να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα από τα χέρια του διάσημου σεφ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 11.00 έως τις 18.00 και, σε αυτό το διάστημα, οι τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους, όπως προϊόντα ζύμης, είδη φούρνου, μπάρες δημητριακών, αλίπαστα, πιπεριές, μανιτάρια και γλυκά.

Επιπλέον και με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η ΙΚΕΑ πραγματοποιεί παράλληλη δράση και διαθέτει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, εκείνη την ημέρα, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.