Η 5χρονη που έχει αυτισμό άλλα δημιουργεί τα πιο ωραία έργα τέχνης που έχεις δει!

102

28/9/2014

Η Iris Grace είναι ένα παιδί για το οποίο κάθε γονιός θα ήταν περήφανος να έχει. Είναι 5 χρονών και φτιάχνει τους πιο όμορφους πίνακες που έχεις δει παρά το γεγονός ότι έχει αυτισμό. Πρόκειται για μια νευρολογική διαταραχή η οποία εμποδίζει το παιδί να κατανοήσει σωστά αυτά που βλέπει, ακούει και αισθάνεται.

Η μικρή καλλιτέχνης ζει στο Leicestershire και έχει διαγνωστεί με αυτισμό από το 2011. Ωστόσο, τα προβλήματα που της δημιούργησε αυτό στην επικοινωνία, την κοινωνική επαφή και τις διαπροσωπικές σχέσεις φαίνεται πως τα έλυσε η ζωγραφική.

Της αρέσει η φύση, τα λουλούδια, το διάβασμα και ο χορός αλλά το καλύτερό της είναι να ζωγραφίζει. Το ταλέντο της το ανακάλυψαν πρώτοι οι γονείς της, Arabella Carter-Johnson και Peter-Jon Halmshaw.

Η Iris ξεκίνησε να ζωγραφίζει για να βοηθηθεί με τη θεραπεία που έκανε για να βελτιώσει την ομιλία της. Τώρα μπορεί να «μιλάει» μέσα από τα έργα της.

Κάθε φορά που ετοιμάζεται να ζωγραφίσει είναι πολύ χαρούμενη και τα έργα που φτιάχνει είναι πραγματικά από τα καλύτερα που έχει δει.

/