Η Ομάδα Δρόμου της Αμυμώνης στον 3ο Νυκτερινό Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκη

122

30/9/2014

Ύστερα από τη συμμετοχή της στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», την Κυριακή 6 Απριλίου 2014,  η ομάδα δρόμου της «Αμυμώνης» (Amymoni running team) ετοιμάζεται να συμμετάσχει στον 3ο Νυκτερινό Ημιμαραθώνιο και προσκαλεί  όσους θέλουν να πάρουν μέρος τρέχοντας ή περπατώντας σε στη διαδρομη των 21 ή των 5 χιλιομέτρων, με τη μεγάλη παρέα της “Αμυμώνης”,να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη φόρμα εγγραφής.

Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος (21,1 χιλιόμετρα) θα ξεκινήσει με τη δύση του ηλίου στις 18.45. Η εκκίνηση θα δοθεί από τη Λεωφόρο Νίκης και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα διασχίζει τις οδούς: Λεωφόρος Νίκης, Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παρασκευοπούλου, Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφόρος Κουντουριώτου και Λεωφόρος Νίκης, με τους δρομείς-αθλητές να τερματίζουν μπροστά στο Λευκό Πύργο, διανύοντας τη συγκεκριμένη διαδρομή τρεις φορές. Δικαίωμα συμμετοχής στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο έχουν όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Όσον αφορά στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος (5 χιλιόμετρα) έχει οριστεί ώρα εκκίνησης στις 21.15, με αφετηρία το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου με Γ’  Σεπτεμβρίου. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα διασχίζει τις οδούς: Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφόρος Κουντουριώτου και Λεωφόρος Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες θα τερματίσουν μπροστά στο Λευκό Πύργο. Δικαίωμα συμμετοχής στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος.

Σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη. Όπως κάθε χρόνο, τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης θα καταγράφουν το χρόνο όσων συμμετέχουν.  Για αυτό το λόγο όλοι όσοι λάβουν μέρος θα φορούν τον αριθμό συμμετοχής τους με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης, που θα παραλαμβάνουν από το κέντρο εγγραφών τις τελευταίες 2 μέρες πριν τη διοργάνωση.

Όσο αφορά στο αντίτιμο συμμετοχής:

στον Ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ.) είναι 20 ευρώ

στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος (5 χλμ.) είναι 15 ευρώ

(μαθητές-τριες από 12 μέχρι 18 ετών συμμετέχουν δωρεάν)

Με τις παραπάνω τιμές παρέχεται το βασικό πακέτο αθλητικού εξοπλισμού, που είναι:

– για τον Ημιμαραθώνιο: Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, χυμών, αναψυκτικών, ενεργειακών μπαρών και τροφών αποκατάστασης, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).

– για το Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος: Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).

5 ευρώ από κάθε συμμετοχή θα πηγαίνει στο ταμείο της “Αμυμώνης – Θεσσαλονίκης” ενισχύοντας έτσι το έργο του Συλλόγου.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι η Τετάρτη 01 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας.

Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα: 210/481212-36 (H ΑΜΥΜΩΝΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ), ΙΒAN: GR45 0110 2100 0000 2104 8121 236, ΚΩΔ. SWIFT : (BIC) ETHNGRAA

Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.

Μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ την ατομική αίτηση εγγραφής

300x250_gr

Περισσότερα στοιχεία για τον 3ο Διεθνή Νυκτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.thesshalfmarathon.org.