Ημερίδα Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης φαρμακοποιών φαρμακείων

58

19/9/2014

Τον Β΄ Κύκλο των Επιστημονικών Ημερίδων Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης φαρμακοποιών φαρμακείων ξεκινά την ΚΥΡΙΑΚΉ 21 Σεπτεμβρίου στα Χανιά η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία (Ε.Φ.Ε).

Τα Βιοτεχνολογικά φάρμακα, τα ΜΙΣΥΦΑ συμπληρώματα διατροφής στα φαρμακεία, καθώς και ασθένειες όπως το Άσθμα, η Αρθρίτιδα, η Κατάθλιψη, η ΧΑΠ και η Σεξουαλική δυσλειτουργία, θα απασχολήσουν τους συμμετέχοντες στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ε.Φ.Ε που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2014 και που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους κατά τόπους Φαρμακευτικούς Συλλόγους, με στόχο την ανάδειξη επιστημονικών θεμάτων αιχμής και καθημερινών προβλημάτων κατά την άσκηση του επαγγέλματος.

Η Ε.Φ.Ε μέσω των Ημερίδων προσπαθεί να ενισχύσει την επικοινωνία μεταξύ της επιστημονικής κοινότητας και των συναδέλφων φαρμακοποιών, ενώ παράλληλα να τους ενημερώσει για νέα θεραπευτικά και φαρμακευτικά προϊόντα.

Η πρώτη συνάντηση του Β΄ Κύκλου συνδιοργανώνεται με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Χανίων και Ρεθύμνου και θα ξεκινήσει στο ξενοδοχείο AKALI στις 11:00 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.efe.org.gr