Βάλτε το χρυσό χρώμα στα ρούχα και αξεσουάρ

224

18/9/2014

Το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεση και στην εμφάνισή μας.  Για να αντανακλά όμως τον καλύτερό μας εαυτό, πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση μας. Τα γήινα και τα ζεστά χρώματα είναι πολύ της μόδας φέτος και ταιριάζουν σε όλες.

Το  χρυσό είναι ένα χρώμα που το είδαμε και φέτος σε πολλά ρούχα στις πασαρέλες των σχεδιαστών αλλά και σε πολλά αξεσουάρ . Είναι η ιδανική επιλογή για να δώσει μια πινελιά δύναμης και πολυτέλειας στα ρούχα, στα αξεσουάρ ή και στο σπίτι.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς χρυσό χρώμα είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος κι ότι όλα θα πάνε καλά. Οι γιαγιάδες λένε πώς το καφέ και το χρυσό χρώμα είναι τα χρώματα της αγάπης.

Το χρυσό ταιριάζει πολύ σε ανθρώπους με σταρένιο ή σκουρόχρωμο δέρμα, με θερμό τόνο και χρυσές αποχρώσεις, καστανόξανθα, καστανά ή και χάλκινα μαλλιά. Συνήθως τα μάτια τους είναι καστανά ή  πράσινα. Για τις υπόλοιπες γυναίκες δεν είναι ένα απαγορευτικό χρώμα, άλλα καλό θα ήταν να περιοριστείτε σε αξεσουάρ ή σε λεπτομέρειες.

Το χρυσό σαν κυρίαρχο χρώμα σε ένα χώρο δηλώνει αποφασιστικότητα, τόλμη και δημιουργεί ένα δυναμικό σκηνικό. Μη ξεχνάτε  άλλωστε πολλοί είναι οι celebrities που έχουν χρησιμοποιήσει το χρυσό στη διακόσμηση των σπιτιών τους, ενώ συχνά θα το συναντήσετε σε μεγάλα ξενοδοχεία.

Τα διακοσμητικά αντικείμενα από χρυσό δίνουν μία υπέροχη νότα σε χώρους με απαλές αποχρώσεις καθώς φωτίζει και διαχέει μία λάμψη.

Βάλτε το χρυσό στη ζωή σας κορίτσια για να νιώσετε τυχερές ανεκτίμητες και πλούσιες.