Περίπλους Νήσου Διάπορου στη Χαλκιδική

115

4\8\14

ολυμβητικό αγώνα απόστασης 10 χιλιομέτρων για τον Περίπλου της Διαπόρου Νήσου διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου “Η Βουρβουρού” σε συνεργασία με συλλόγους της περιοχής του Αγίου Νικολάου, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα ξεκινήσουν από την ακτή “Μπάρα” της Βουρβουρούς, θα περιπλεύσουν το νησί Διάπορος και αφού διανύσουν συνολική απόσταση 10 χιλιομέτρων θα τερματίσουν στην παραλία της Βουρβουρούς.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα περιοριστεί αυστηρά στον αριθμό των 20 για να μπορεί να προσφερθεί το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας. Για τον λόγο αυτό κρίθηκε επίσης σκόπιμο, να τεθεί ως προαπαιτούμενο για την συμμετοχή αθλητή το να έχει έναν τουλάχιστον τερματισμό σε κολυμβητικό αγώνα 5χλμ.

Για να λάβουν συμμετοχή οι αθλητές θα πρέπει να κατεβάσουν την αίτηση που θα βρουν στο τέλος του κειμένου και να την αποστείλουν συμπληρωμένη με email στην διεύθυνση vourvourou@yahoo.gr μέχρι τις 24 Αυγούστου 2014. Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα πρέπει επίσης να καταβάλουν την ημέρα του αγώνα το ποσό των 20 ευρώ ως αντίτιμο συμμετοχής.

Επικοινωνία: 6978039987.