Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μοναστηρίου λόγω Μετρό

119

1/8/2014

Για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών της δεύτερης και τελευταίας φάσης για την κατασκευή της οροφής του σταθμού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και της Διακλάδωσης της Γραμμής προς Σταυρούπολη απαιτείται ο προσωρινός αποκλεισμός των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Μοναστηρίου και οι κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, από το απόγευμα του Σαββάτου (2/8/2014 στις 15:00) έως τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/8/2014 στις 7:00) διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μοναστηρίου, από την Πλατεία Δημοκρατίας έως την οδό Μιχ. Καλού.

Για τις ώρες που θα διαρκέσουν οι ανωτέρω εργασίες η κυκλοφορία των οχημάτων θα συντονίζεται από τροχονόμους και θα διεξάγεται ως εξής:

– Για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση ανατολικά:
μέσω των οδών Μοναστηρίου – Μιχ. Καλού – Λαγκαδά – Εγνατία

– Για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση δυτικά:
μέσω των οδών Λαγκαδά – Μιχ. Καλού – Μοναστηρίου

Παράλληλα, αντιδρομείται η οδός Αφροδίτης και διαμορφώνεται εναλλακτική πορεία ανατολικά από Μοναστηρίου – Μιχ. Καλού – Αφροδίτης – Λαγκαδά – Εγνατία, ενώ ισχύει και η πορεία από δυτικά προς ανατολικά μέσω των οδών Μοναστηρίου – Αναγεννήσεως – Γιαννιτσών – Βουτυρά – Π. Σταθμού – 26ης Οκτωβρίου – Εγνατία.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης/Αττικό Μετρό θέλει να ευχαριστήσει, εκ των προτέρων, τους πολίτες της περιοχής και τους διερχόμενους για την κατανόησή τους.