Φρέσκια και όμορφη χωρίς να έχεις κοιμηθεί; Κι όμως γίνεται!

83

10\7\14

Η κούραση και η αϋπνία πέρα από την κόπωση, έχει αντίκτυπο και στην εξωτερική εμφάνιση, κάνοντας το πρόσωπο σας χλωμό, κουρασμένο, με μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια. Ωστόσο, όλα αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν με μερικά μικρά αλλάθαυματουργά μυστικά ομορφιάς που θα κάνουν την επιδερμίδα σας φρέσκια και λαμπερή.

1. Πρώτα απ’ όλα ρίξτε στο πρόσωπο σας κρύο νερό. Αυτός είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος, αφού αυτή η ανάσα δροσιάς θα βοηθήσει τη συστολή των αγγείων με αποτέλεσμα μια πιο ομαλή και ήπια επιδερμίδα.

2. Χρησιμοποιήστε δύο κουτάλια, τα οποία έχετε τοποθετήσει από το προηγούμενο βράδυ στην κατάψυξη και τα έχετε αφήσει όλη νύχτα. Το πρωί που θα ξυπνήσετε και θα δείτε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες στα μάτια, βγάλτε τα κουτάλια από το ψυγείο και τοποθετήστε τα κάτω από τα μάτια σας από τη μεριά του βαθουλώματος μέχρι να σταματήσουν να είναι κρύα.

3. Κλειδώστε την υγρασία του νερού που ρίξατε προηγουμένως στο πρόσωπο σας, απλώνοντας την ενυδατική σας κρέμα, η οποία θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της ξηρότητας και την μείωση των ρυτίδων.

4. Τέλος, μπορείτε να κάνετε κομπρέσες με ένα μείγμα γάλατος και πάγου, το οποίο θα κάνει το δέρμα σας καθαρό και ζωντανό. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλτε σε ένα μπολ τα δυο συστατικά και να βυθίσετε μέσα μια καθαρή πετσέτα προσώπου. έπειτα, βγάλτε τη από το μπολ, στύψτε τη και απλώστε τη στο πρόσωπο σας για 5 λεπτά. Αφού την βγάλετε, ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό και είστε έτοιμη.