Σούπερ tips ομορφιάς για να επιβιώσεις στον καύσωνα!

5

15\7\14

Μπορεί η θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο, ο ήλιος να καίει και η άπνοια να γίνεται όλο και πιο ανυπόφορη, όμως εσύ πρέπει να κυκλοφορείς καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας και να δείχνεις όσο πιο όμορφη, άνετη και σέξι μπορείς ακόμα και κάτω από τους 40°C.

Ψυχραιμία! Με τα παρακάτω tips που συγκεντρώσαμε θα σε βοηθήσουμε αρκετά να ξαναβρείς τον χαμένο στον καύσωνα εαυτό σου.

Χρησιμοποίησε ένα salt spray στα μαλλιά
Έτσι θα αποκτήσει ένα σούπερ beachy look, κυμματιστά μαλλιά και την δυνατότητα να πεις »αντίο» στο πιστολάκι.

Προστάτεψε τα σημεία του προσώπου σου που έχουν περισσότερο ανάγκη
Και ποιά είναι αυτά; Η μύτη και τα μάγουλα-ζυγωματικά. Χρησιμοποίησε κάθε πρωί αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας το λιγότερο SPF 30 και εφάρμοσε ξανά κατά την διάρκεια του μεσημεριού που ο ήλιο καίει πολύ.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας ψέκασε το πρόσωπό σου με μεταλλικό νερό σε spray
Έτσι θα του δώσεις την ανάσα δροσιάς που χρειάζεται και έχει ανάγκη. Ταυτόχρονα, το δέρμα σου θα ανανεωθεί και θα ζωηρέψει.

Πιάσε τα μαλλιά σου σε έναν ατημέλητο κότσο
Αν δεν μπορείς να αντέξεις τα μαλλιά σου κάτω, μάζεψέ τα ψηλά με έναν έξυπνο τρόπο. Ιδανικά κάνε έναν απλό ατημέλητο κότσο, που είναι ταυτόχρονα βολικός, εύκολος και stylish.

Χρησιμοποίησε αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ
Με τον τρόπο αυτό, οι πιθανότητες να »λιώσει» το μακιγιάζ σου ελαχιστοποιούνται. Ειδικά οτιδήποτε χρησιμοποιήσεις για να βάψεις τα μάτια σου πρέπει να είναι οπωςδήποτε αδιάβροχο.

Βάλε τα προϊόντα ομορφιάς σου στο ψυγείο

Φυσικά αναφερόμαστε σε κρέμες και αντηλιακά. Έτσι, και θα διατηρηθούν άψογα και θα σου προσφέρουν την δροσιά που χρειάζεσαι κατά την εφαρμογή τους.

Φόρεσε ένα τουρμπανι ή μαντήλι στα μαλλιά
Ακόμα ένας τρόπος να δημιουργήσεις ένα stylish hair look ιδανικό για τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού. Και θα προστατέψεις το κεφάλι σου απο τον ήλιο και θα δημιουργήσεις ένα άκρως ενημερωμένο στυλ.