Σούπερ φυσικοί τρόποι να καταπολεμήσεις… το HANGOVER το καλοκαίρι!

80

24\7\14

Λίγο η καλοκαιρινή διάθεση, το κλίμα των διακοπών, τα κοκτέιλ και τα κεράσματα από τη διπλανή παρέα και το μεθύσι δεν αργεί. Και μπορεί το βραδάκι να τη γλίτωσες απλά με μερικά παραπατήματα ή ξεκαρδιστικά γέλια, το επόμενο πρωί όμως τι γίνεται;

Το hangover δεν έχει εποχές και σε ακολουθεί και το καλοκαιράκι, γι΄αυτό προσοχή και με μέτρο το αλκοόλ. Τι κάνεις όμως σε περίπτωση που την… πάτησες;

Μάθε μερικούς φυσικούς τρόπους για να σώσεις την κατάσταση και μαζί και τη διάθεσή σου και να μην πάει μια ημέρα των διακοπών σου χαμένη.

Η μπανάνα κάνει θαύματα: Το αλκοόλ μειώνει τα επίπεδα καλίου στον οργανισμό εξ ου και η συμβουλή της… μπανάνας. Τρώγοντας μπανάνες θα αναπληρώσεις το κάλιο στον οργανισμό και θα νιώσεις καλύτερα.

Πιες χυμό πορτοκάλι: Τα πορτοκάλια είναι πλούσια σε βιταμίνη C, που επιταχύνει το μεταβολισμό του αλκοόλ στο συκώτι. Εναλλακτικά μπορείς να πιεις και μια βιταμινούλα C.

Πες ναι στο τζίντζερ: Οι Έλληνες δεν είμαστε ιδιαίτερα συνηθισμένη στην κατανάλωση τζίντζερ, ωστόσο κάνει θαύματα και στην περίπτωση του μεθυσιού. Βάλε το στη διατροφή σου, ειδικά αν ήπιες λιγάκι παραπάνω την προηγούμενη ημέρα.

Φτιάξε ρόφημα με μέλι και λεμόνι: Το ρόφημα αυτό θα σε βοηθήσει ν” αναπληρώσεις τα υγρά και τα σάκχαρα που έχει χάσει ο οργανισμός σου.