Πώς θα πετύχεις το τέλειο, φωτεινό καστανό

112

13\7\14

Αυτή την εποχή, που λίγο ή πολύ όλοι πιεζόμαστε οικονομικά, η βαφή στο σπίτι έχει γίνει ανάγκη.

Το σετ βαφής στο σπίτι να φαίνεται αυθόρμητο, εύκολο και τόσο ελκυστικό όσο το έτοιμο μίγμα για κέικ. Άλλαξε χρώμα μαλλιών και προσάρμοσε σωστά και το μακιγιάζ σου!

Τα πιο σύγχρονα σετ βαφής που εφαρμόζουμε μόνες στο σπίτι είναι πιο απλά, έχουν περισσότερες μαλακτικές ουσίες από ποτέ και βγαίνουν σε πολλές αποχρώσεις. Πριν ξεκινήσεις όμως κάνε μια δοκιμή.

Δοκιμή

Δοκίμασε τη βαφή σε μια τούφα από τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Σχεδόν όλες οι γυναίκες παραλείπουν αυτό το στάδιο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να μάθεις πόσο γρήγορα το χρώμα θα πιάσει στα μαλλιά σου, αλλά και τι αποτέλεσμα θα έχει. Η παράλειψη αυτού του σταδίου μπορεί να σε οδηγήσει σε μαλλιά σκουρότερα από ό,τι περίμενες.

Τιπς για ομοιόμορφη εφαρμογή

Για ομοιόμορφη εφαρμογή σε μέρη του κεφαλιού που είναι δύσκολο να φτάσει το χέρι σου, όπως η κορυφή και το πίσω μέρος, ζήτησε από μια φίλη να σε βοηθήσει. Επίσης καλό είναι να περνάς τις άκρες των μαλλιών με μαλακτικό πριν περάσεις τη βαφή για να εμποδίσεις τις πορώδεις άκρες να απορροφήσουν περισσότερο χρώμα από ότι χρειάζεται.

Εκείνες που έχουν ήδη κάνει βαφή ή περμανάντ, είναι καλύτερο να πάνε σε κομμωτήριο για το μη προβλέψιμο του αποτελέσματος σε μαλλιά που ήδη έχουν υποστεί χημικές διεργασίες.