Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην περιοχή των Τεμπών

110

19/7/2014

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της κοιλάδας των Τεμπών θα τεθούν σε ισχύ την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Ιουλίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, όπως ανακοίνωσε η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας,

με στόχο την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

Επίσης, τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ