Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

25

13\7\14

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, καλό είναι να ανασκουμπωθείς, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου, γι’ αυτό μην το αφήσεις αναξιοποίητο.

Ταύρος

Αν είσαι Ταύρος, η σημερινή μέρα θα σου φέρει ειδήσεις, που θα σε αναστατώσουν και θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς, γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή μέρα ευνοεί τη δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις. Με την ενέργεια αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις, θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα υποχωρούν αισθητά, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον. Με λίγο προγραμματισμό, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στο άγχος, που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει πίσω σου, θα επανέλθουν σήμερα στο προσκήνιο και καλά θα κάνεις αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο και να σε επηρεάζει, μπορεί να σου δημιουργήσουν νεύρα και κακή διάθεση. Μην το βάζεις κάτω!!!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Κυριακή για εσένα και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σου, που θα είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητά σου, αλλά και η δυναμική σου στάση, θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σας. Η νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στον Καρκίνο, συνδράμει αισθητά τις προσπάθειές σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Κυριακή δημιουργεί περίεργες συνθήκες για εσένα. Κάποιες συζητήσεις και σχόλια που δεν γνώριζες, θα φτάσουν στα αφτιά σου και θα σε προβληματίσουν, αλλά δεν πρέπει να ανακόψουν την πορεία και το πρόγραμμα που έχεις βάλει στα σχέδιά σου. Η θετική όψη του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, με τον Άρη από το ζώδιό σου, σε ευνοεί να πάρεις αποφάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτή την συγκυρία.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, είναι πολύ καλή η σημερινή μέρα για εσένα, καθώς θα δεις πολλά προβλήματα να μένουν πίσω σου και θα μπορείς να κάνεις κινήσεις, για την πρόοδο των σχεδίων σου. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και να μην αφήνεις τίποτα για αύριο. Άλλωστε, έχεις την εύνοια του Ερμή, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Καρκίνο κι ενισχύει τη δυναμικότητά σου, ενώ σε ωθεί να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή μέρα με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σε κάνει να υιοθετήσεις μια διαφορετική στάση απέναντι σε όσα σε απασχολούν. Η δυναμική και αποφασιστική σου πλευρά θα πάρει το πάνω χέρι και θα ξεπεράσεις μια και καλή καταστάσεις που σε στενοχωρούν. Κινήσου με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, για να δημιουργήσεις μια καλύτερη καθημερινότητα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλεις. Με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του φιλικού σου Καρκίνου, τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο και εσύ έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή Κυριακή για εσένα, με ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις, που θα σου δώσουν την ώθηση να προχωρήσεις ανενόχλητος στα σχέδιά σου. Βέβαια, με τη δική σου ιδιοσυγκρασία υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς και, μέσα στον ενθουσιασμό σου, να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις που θα σου στοιχίσουν. Γι’ αυτό, δείξε ψυχραιμία και όχι βιασύνη.

Ιχθείς

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η σημερινή Κυριακή σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν. Η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, από σήμερα και στο εξής σου δίνει τη δυναμικότητα να πάρεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στις συνήθειές, τις παρέες σου, ακόμα και τις εκάστοτε συμπεριφορές σου.