Όμορφη ακόμα και όταν ταξιδεύεις

47

15/6/14

Λίγο πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές δες 7 beauty tips για να είσαι όμορφη ακόμα και όταν ταξιδεύεις.

1 Ενυδάτωση
Κάνε πολύ καλή ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου τη νύχτα πριν ταξιδέψεις. Αυτό θα βοηθήσει στο να είσαι καλά ενυδατωμένη και να μη νιώσεις την επιδερμίδα σου να ξηραίνεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ειδικά αν αυτό είναι με αεροπλάνο.

2 Βάση
Μη βάλεις βάση στο πρόσωπό σου την ημέρα του ταξιδιού. Αντί για βάση άπλωσε ενυδατική κρέμα. Αν από την άλλη δεν μπορείς να φύγεις από το σπίτι χωρίς να φορέσεις βάση, μην ξεχάσεις να απλώσεις πρώτα λίγο primer (που λειτουργεί σαν προστατευτικό της επιδερμίδας ανάμεσα σε αυτήν και το μακιγιάζ). Αυτό θα βοηθήσει τη βάση και το υπόλοιπο μακιγιάζ να διαρκέσουν περισσότερο αλλά δε θα αφυδατώσει και την επιδερμίδα σου.

3 Λιπαρή επιδερμίδα
Για να αποτρέψεις το πρόσωπό σου από το να γυαλίζει όλη την ώρα όταν ταξιδεύεις έχε μαζί σου blotting papers (μαντηλάκια κατά της γυαλάδας) και σκούπιζε τις περιοχές που γυαλίζουν.

4 Χείλη
Έχε μαζί σου στο ταξίδι ένα lip balm καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα χείλη σου να ξηραθούν. Άπλωνε λίγο που και που και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
5 Μάσκαρα
Απέφυγε να φορέσεις μάσκαρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αν τυχόν κοιμηθείς, ξυπνώντας θα διαπιστώσεις ότι η μάσκαρά σου έχει μεταφερθεί σε όλο σου το πρόσωπο. Επίσης καλό είναι να αποφεύγεις και τις κρεμώδεις σκιές για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

6 Πρόσωπο
Ότι κι αν κάνεις μην πιάνεις με τα χέρια σου το πρόσωπό σου. Μπορεί να έχεις πιάσει εκατοντάδες άγνωστα βακτήρια μέσα στο αεροπλάνο τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα δερματικά προβλήματα.

7 Νερό
Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι να πίνεις νερό. Όση ενυδατική κρέμα κι αν έχεις βάλει, το νερό είναι το φυσικό ενυδατικό για την επιδερμίδα σου και τον οργανισμό σου.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr