Ψαρονέφρι με μπύρα

63

24/6/14

Υλικά

  • ψαρονέφρια (700 γρ)
  • Μισή κούπα μπίρα
  • 1/3 κούπας χυμό λάιμ
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
  • 1 κουτ.γλ. τσίλι
  • Μισό κουτ.γλ. κύμινο
  • 1/4 κουτ.γλ. κόλιανδρο
  • Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά

Βάζουμε το ψαρονέφρι στη μαρινάδα και το αφήνουμε στο ψυγείο με μια μεμβράνη τουλάχιστον 4 ώρες

Το ψήνουμε στο γκριλ μαζί με την μαρινάδα του για περίπου 20 λεπτά