Ο «παράδεισος» των Playmobil

794

8\6\14

Έως τις 26 Ιουνίου, η μεγαλύτερη γιορτή παιχνιδιού και φαντασίας παρέα με την PLAYMOBIL σας περιμένει στο Mediterranean Cosmos!

Τα PLAYMOBIL κλείνουν φέτος 40 χρόνια ζωής και οι διάσημες φιγούρες επιστρέφουν στο εμπορικό κέντρο για να μας ταξιδέψουν στο μαγευτικό κόσμο της φαντασίας.

Οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με την ψυχή τους στο Ζωολογικό Κήπο, στον Ιππικό Όμιλο και στη Φάρμα των Ζώων PLAYMOBIL, να ζήσουν την περιπέτεια μαζί με τους Ιππότες και Δράκους της Ασίας PLAYMOBIL και να γίνουν μικρές πριγκίπισσες στο παραμυθένιο Πριγκιπικό Παλάτι PLAYMOBIL, ενώ ο παιδότοπος 1,2,3 θα υποδεχτεί τα μικρότερα παιδιά ηλικίας από 1 έτους και άνω, για να διασκεδάσουν με την προσχολική σειρά της PLAYMOBIL. Ακόμη, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα βρουν δύο mini παιδότοπους εντός των καταστημάτων Public και Comfuzio, στο επίπεδο 0 του εμπορικού κέντρου.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του Mediterranean Cosmos θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την αριστουργηματική έκθεση «Περιπέτεια στην Άγρια Δύση», που προέρχεται αποκλειστικά από την ιδιωτική συλλογή PLAYMOBIL του συλλέκτη Ντένη Βαγγόπουλου, ο οποίος χρειάστηκε 3 μήνες δουλειάς για να την ολοκληρώσει.

Οι απίθανοι παιδότοποι PLAYMOBIL στο Mediterranean Cosmos περιμένουν καθημερινά τα παιδιά, για να διασκεδάσουν με ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ
Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 20:00
Σάββατο 11:00 – 20:00
Κυριακή 12:00 – 19:00