Οι ατίθασες φύτρες

59

27/6/14

Κάθε φορά που χτενίζεστε το ίδιο πρόβλημα; Να τι θα σας δώσει τη λύση. Οι ελαφρώς ενοχλητικές φύτρες μπορεί να είναι καλά νέα, μπορεί όμως να είναι και σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά στην περιποίηση των μαλλιών σας.

Οι φύτρες είναι νέες τρίχες που βγαίνουν σε αντικατάσταση των παλιών. Αν παρατηρήσετε πως βγάζετε φύτρες συγκεκριμένες εποχές του χρόνο όπως την άνοιξη και το φθινόπωρο τότε τα πράγματα είναι καλά. Ο οργανισμός σας αναπληρώνει τη φυσική φθορά των μαλλιών σας.

Αν όμως παρατηρήσετε ότι βγάζετε φύτρες διαρκώς τότε έχετε ένα ξεκάθαρο σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά με την περιποίηση των μαλλιών σας. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πως μπορεί να κάνετε σεσουάρ περισσότερο από ό,τι πρέπει, καίγοντας τα μαλλιά σας, ή πως η βαφή σας καταστρέφει την τρίχα σας, ή ακόμη και πως η διατροφή σας είναι πολύ κακή.

Βασικό σας μέλημα, σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις είναι να προστατέψετε τις νέες αυτές φύτρες ώστε να μεγαλώσουν και να γίνουν υγιή μαλλιών. Αποφύγετε να τις στεγνώνετε με σεσουάρ από κοντινή απόσταση και για να τις τιθασεύσετε βάλτε τους αρκετή μαλακτική κρέμα στο λούσιμο.

Μην χρησιμοποιήσετε τζελ ή λακ γιατί ουσιαστικά ταλαιπωρείτε χωρίς λόγο τα νέα αυτά μαλλιά.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr