Μια οδοντόβουρτσα μπορεί να σε κάνει πιο όμορφη

50

7\6\14

Χρησιμοποιούσες τόσα χρόνια την οδοντόβουρτσά σου μόνο για να πλένεις τα δόντια σου; Μόλις αποφάσισα να κάνω άνω κάτω τον κόσμο σου δίνοντάς σου ιδέες για το πώς αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αντικείμενο που λέγεται «οδοντόβουρτσα».

Δες παρακάτω τρεις τρόπους για να τη χρησιμοποιήσεις και πού ξέρεις, μπορεί στην πορεία να σκεφτείς κι άλλους.

1. Αν είσαι από αυτές που πετάνε κάποιες μικρές τριχούλες από τα μαλλιά τους και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να τις δαμάσεις, μπορείς να πάρεις μία οδοντόβουρτσα, να την ψεκάσεις με λίγο σπρέι για τα μαλλιά και να την περάσεις πάνω από τις ατίθασες τριχούλες που σε ταλαιπωρούν.

2. Καλό είναι πού και πού να καθαρίζεις τις χτένες και τις βούρτσες με τις οποίες χτενίζεις τα μαλλιά σου. Χρησιμοποιώντας μία οδοντόβουρτσα μπορείς να το κάνεις εύκολα και αποτελεσματικά.

3. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία οδοντόβουρτσα για να βάψεις τις ρίζες των μαλλιών σας. Ειδικά αν δεν έχεις πινελάκι για να το κάνεις, η λύση που σου προτείνω είναι η ιδανική. Έτσι, και θα τις βάψεις με ακρίβεια και θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να γεμίσεις με βαφή τον κόσμο όλο.

Ιδέες υπάρχουν πολλές, όπως και λύσεις για να απλοποιήσουμε την καθημερινότητά μας όσο περισσότερο γίνεται. Σκέψου απλά και αν δεν έχεις τα υλικά για να κάνεις κάτι που θέλεις, αυτοσχεδίασε. Ο ανθρώπινος νους κρύβει πλούτο και ο δικός σου, σίγουρα, δεν αποτελεί εξαίρεση!

ΠΗΓΗ: faysbook.gr