Καλοκαιρινό παζάρι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη

139

30/6/14

Φέτος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τους φίλους και υποστηρικτές του στην Θεσσαλονίκη με ένα χαρούμενο και φιλόξενο παζάρι. Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού θα βρίσκεται έως και τις 6 Ιουλίου στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης. Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα-Παρασκευή 18.00μ.μ.-22.00μ.μ. και Σάββατο-Κυριακή 11.00π.μ.- 23.00μ.μ.

Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη σημαντική στήριξη των φίλων του σε όλη την Ελλάδα μπορεί και μοιράζει το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται στη χώρα, μέσα από δράσεις που έχουν στόχο τη φροντίδα και την προστασία τους. Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, περίσσια δημιουργικότητα και φαντασία, χειροποίητες κατασκευές διακόσμησης, αλλά και καλοκαιρινά δώρα για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες της Κινητής Μονάδας Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού μπορούν να κάνουν τις αγορές τους πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις του οργανισμού, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ” αυτό και στα λόγια. Το 2013 στήριξε 63.299 παιδιά και τις οικογένειές τους, παρέχοντας κάλυψη σε πρωτογενείς ανάγκες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη. Μέσα από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και, με τη βοήθεια εργαζομένων και εκατοντάδων εθελοντών, υποστηρίζονται 365 ημέρες το χρόνο δεκάδες δράσεις για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας, αλλά και της ασφάλειας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηλέφωνο:

2310-250160, e-mail: thessaloniki@hamogelo.gr , www.hamogelo.gr