Ημέρες καριέρας 2014″ στο ΑΠΘ

74

2\6\14

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης, οργανώνει και φέτος την εκδήλωση, με τίτλο: «Ημέρες Καριέρας 2014». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 και ώρες 10.00 με 18.00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Στόχος της εκδήλωσης είναι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης εργασίας και η δημιουργία μιας πρώτης επαφής των τελειοφοίτων και αποφοίτων του Α.Π.Θ. με τον κόσμο της αγοράς εργασίας και των επιχειρήσεων.

Αξιοσημείωτη είναι και φέτος η μεγάλη ανταπόκριση τόσο από τις εταιρείες όσο και από τους αποφοίτους και τους φοιτητές. Συνολικά, θα συμμετάσχουν 60 εταιρείες από διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους και έχουν προγραμματιστεί πάνω από 1.600 συνεντεύξεις με περισσότερους από 400 τελειοφοίτους και αποφοίτους του Α.Π.Θ.

Η εκδήλωση συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και υλοποιείται στο πλαίσιο του Τοπικού Σχεδίου για την Υποστήριξη της Απασχόλησης (ΤΟ.Π.Σ.Α.) «Πολιτισμός: η δημιουργική πλευρά της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη» καθώς και της πράξης «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας ΑΠΘ».

Η εκδήλωση δεν είναι ανοιχτή για το κοινό.