Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το κρεμώδες ρουζ!

101

15/5/2014

Υπάρχει λόγος που το ρουζ σε κρέμα είναι το νέο it προϊόν ομορφιάς στο χώρο του ρουζ. Δίνει φυσικό λουκ που το ρουζ σε σκόνη δεν μπορεί να δώσει. Είναι, όμως, λίγο δύσκολο εκεί που έχεις συνηθίσει να βάζεις το ρουζ σε σκόνη να δοκιμάσεις ένα νέο προϊόν.

Πώς θα το βάζεις; Τι χρώμα να διαλέξεις; Με ποια σειρά να το βάλεις; Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις σχετικά με το ρουζ σε κρέμα απαντώνται παρακάτω..

1. Οι κανόνες για να διαλέξεις το σωστό χρώμα για τον τόνο της επιδερμίδας σου δεν είναι και πολύ σκληροί καθώς μπορείς να επιλέξεις και πιο ανοιχτά και πιο σκούρα χρώματα. Ένα από τα καλύτερα στοιχεία του ρουζ σε κρέμα είναι ότι μπορείς να τη βάλεις με τα δάχτυλά σου. Βάλε απλά λίγη ποσότητα στα μήλα σου και άπλωσέ την με τα δάχτυλά σου.

2. Αν προτιμάς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πινέλο θα πρέπει να διαλέξεις ένα ειδικό γι’αυτή τη δουλειά πινέλο. Βούτα το πινέλο στο προϊόν, βάλ’το στο πίσω μέρος του χεριού σου και παίρνε από εκεί όσο χρειάζεσαι για να βάζεις στα μάγουλά σου με κυκλικές κινήσεις.

3. Τα ρουζ σε κρέμες είναι πλέον τόσο εξελιγμένα που μπορούν να απλωθούν με όποιον τρόπο θέλεις εσύ. Δε χαλάνε τη βάση σου και δεν έχει καμία σημασία με ποια σειρά θα τα βάλεις. Καλό είναι, βέβαια, να βάλεις το ρουζ μετά τις κρέμες σου και τη βάση σου και πριν τις πούδρες σου. 


Πηγή: faysbook.gr