27η ανθοκομική έκθεση στην Καλαμαριά

115

1/5/2014

Η Δημοτική Εμπορική Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς οργανώνει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, την Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς στην πλαζ Αρετσούς, από Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 ως και την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26 Απριλίου και ώρα 18:00. Με τη φετινή διοργάνωση συμπληρώνονται 27 χρόνια και η Έκθεση αποτελεί ήδη θεσμό, που σηματοδοτεί την έναρξη της θερινής περιόδου όλης της πλαζ Αρετσούς, τόσο για τους κατοίκους της Καλαμαριάς, όσο και για τους επισκέπτες της Ανθοκομικής έκθεσης από όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Στην Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς συμμετέχουν: Παραγωγοί φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου – εποχικού λουλουδιού και εκθέτες με παρεμφερή προϊόντα από την Κεντρική Μακεδονία. Επιχειρήσεις με είδη Κεραμικής – Λαϊκής Τέχνης, Διακόσμησης και Χειροτεχνίας Επιχειρήσεις με είδη εξοχής, κήπου και καλοκαιρινού ενδιαφέροντος Η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Καλαμαριάς.

Ο Σύνδεσμος ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή (ΚΕΠΚΑ) Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καλαμαριάς με το τμήμα Φωτογραφίας. Η Διεθνής Επιτροπή Ύφεσης και Ειρήνης, Επιτροπή Ειρήνης Καλαμαριάς Το Κέντρο Ειδικής Αγωγής με το τμήμα Γεωπονίας Η ΧΑΝ Καλαμαριάς Το Χαμόγελο του Παιδιού Το ζωοφιλικό – οικολογικό σωματείο «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Παράλληλα με την Ανθοέκθεση, οργανώνεται πολιτιστικό πρόγραμμα, που καλύπτει όλες τις ημέρες της εκδήλωσης, με την συμμετοχή μεγάλων φορέων και συλλόγων της περιοχής της ανατολικής Θεσσαλονίκης, με αποκορύφωμα την Πρωτομαγιά.