Νοιάζομαι, Συμμετέχω, Δρω: Συνάντηση εθελοντών στον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου

67

27/5/2014

Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Νοιάζομαι, Συμμετέχω, Δρω. Συνάντηση εθελοντών» στο πλαίσιο του προγράμματος «Εθελοντές για το Περιβάλλον».

Απευθύνεται στις εθελοντικές ομάδες και συλλόγους του Δήμου αλλά και σε όλους τους πολίτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για θέματα εθελοντισμού και περιβάλλοντος και να ενεργοποιηθούν για την ανάληψη πρωτοβουλιών προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τους τρόπους αξιοποίησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην υπηρεσία του εθελοντισμού ενώ οι εθελοντές του προγράμματος θα παρουσιάσουν τα σχέδια εθελοντικής δράσης που συνέταξαν και πραγματοποίησαν σε θέματα εξοικονόμησης νερού, ενέργειας, διαχείρισης απορριμμάτων και διατήρησης της βιοποικιλότητας μέσω της ενίσχυσης του πρασίνου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου, ώρα 18.30 στο ΘΕ.ΠΑ.Ν, Παπαδιαμάντη και Κατσαντώνη, Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2310703702 ή στην ιστοσελίδα του προγράμματος: http://www.ethelontes-perivallon.gr/ Η δράση χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης- Εθνική Υπηρεσία και την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».