Μάθε πώς πρέπει να βαφτείς τώρα που έχει δυνατό ήλιο!

60

29/5/2014

Κορίτσια το καλοκαίρι έφτασε και η ζέστη επηρεάζει εκτός από την ψυχολογία μας και το μακιγιάζ μας.

Η περίοδος αυτή δεν θέλει ούτε μακιγιάζ-υπερπαραγωγή λόγω της ζέστης, ούτε τελείως φυσικό look αφού δεν είσαι ακόμα καλά μαυρισμένη. Μία λάθος κίνηση ή ένα προϊόν με βαριά σύνθεση μπορεί να σου καταστρέψει το μακιγιάζ είτε είναι πρωί είτε βράδυ. 5 tips θα σου δώσουν ιδέες για το πως θα βαφτείς όταν έξω ο ήλιος είναι πολύ-πολύ ζεστός.

1. Άφησε στην άκρη τα υγρά foundation με βαριά σύνθεση. Αν χρησιμοποιήσεις ένα τέτοιου είδους foundation, τότε το πιο πιθανόν είναι να έχει καθοδική πτώση το μακιγιάζ σου λόγω της ζέστης. Και για να μην νιώσεις σαν »λιωμένο παγωτό» προτίμησε είτε μία CC cream η οποία θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου είτε μία πούδρα με ελαφριά σύνθεση σε matte απόχρωση!

2.Σταθεροποιητικό μακιγιάζ και δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Μόλις ολοκληρώσεις το βάψιμο στο πρόσωπό, κάνε ένα ψέκασμα με το ειδικό σταθεροποιητικό -το οποίο θα βρεις είτε στο φαρμακείο είτε σε πολυκαταστήματα-. Με το προϊόν αυτό το μακιγιάζ σου θα διαρκέσει περισσότερο και δεν θα αλλοιωθεί από την ζέστη.

3.Προτίμησε το στερεό eyeliner.To στερεό eyeliner θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από το κανονικό και δεν θα έχεις μεγάλες πιθανότητες να μουτσουρωθείς μετά από ώρες. Επίσης το στερεό eyeliner συνδυάζει δύο πράγματα σε ένα προϊόν, δηλαδή smocky-eye look και eyeliner.

4. Όχι πολύ υγρά lipgloss. Tα πολύ υγρά lipgloss δεν κρατάνε τόσο στη ζέστη και το θέαμα του ιδρώτα και τoυ υγρού προϊόντος δεν είναι και το πιο ευχάριστο θέαμα. Για τους λόγους αυτούς, θα επιλέξεις είτε ένα matte κραγιόν σε γήινες αποχρώσεις είτε ένα απαλό και φρουτώδες lip balm για επιπλέον ενυδάτωση!

5.Μην βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες. Με την ζέστη οι ψεύτικες βλεφαρίδες φεύγουν εύκολα αφού η κόλλα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Προτίμησε μία μάσκαρα με χρώμα όπως μπλε, τιρκουάζ και μοβ.