Κάντε απολέπιση για καλύτερο μαύρισμα

53

17/5/2014

Το καλοκαίρι σας χτυπά την πόρτα και η παραλία σας καλεί. Σίγουρα οι περισσότερες γυναίκες ενοχλούνται από την λευκή επιδερμίδα που τους άφησε ο χειμώνας και ανυπομονούν να αποκτήσουν bronze look.

Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη, το αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας είναι απαραίτητο για το σώμα σας, αλλά και το πρόσωπό σας.

Σε καθημερινή βάση πρέπει εκτός από την ενυδατική κρέμα σας, να βάζετε και αντηλιακό στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ σας.

Αν επιθυμείτε ομοιόμορφο μαύρισμα στο σώμα σας απαιτείται από εσάς σωστή φροντίδα και περιποίηση σώματος. Προτείνουμε λοιπόν να χρησιμοποιείται στο μπάνιο σας ένα scrub σώματος.

Με μαλακές κινήσεις, κάντε μασάζ και αποβάλλετε από πάνω σας τα νεκρά κύτταρα. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και σκουπιστείτε με την πετσέτα σας, κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις. Στη συνέχεια μην αμελήσετε την ενυδατική κρέμα σώματος.

Εδώ θα πρέπει να προσέξετε να μην περιέχει αλκοόλη η κρέμα σας, αν έχετε σκοπό να εκτεθείτε στον ήλιο. Υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε πανάδες, γι αυτό δεν πρέπει να βάζετε και άρωμα, όταν πηγαίνετε για μπάνιο.

Χρησιμοποιήστε το scrub σώματος και κάντε ηλιοθεραπεία με την κατάλληλη προστασία. Θα δείτε πόσο ομοιόμορφο αποτέλεσμα θα έχετε, στο bronze look σας!

ΠΗΓΗ: jenny.gr