Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

74

Κριός 

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις στην τύχη τους. Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να ισορροπήσεις λίγο την κατάσταση, που είναι έτοιμη να εκραγεί.  

Ταύρος 

Αγαπητέ Ταύρε, μία καλή Πέμπτη ξημερώνει για εσένα, με την Σελήνη να σε ευνοεί σημαντικά, καθώς κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία από τον Καρκίνο. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα δεις την επιτυχία. 

Δίδυμοι 

Αγαπητέ Δίδυμε, και αυτήν την Πέμπτη θα είσαι σε αναμονή και θα περιμένεις να εξελιχθούν κάποια πράγματα, σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αλλά η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σου βάλει εμπόδια στο πέρασμά της. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και με υπομονή και σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να τα υπερπηδήσεις. 

Καρκίνος 

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες που υπάρχουν στην ζωή σου, αν αποφασίσεις να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και γίνεις πιο διαλλακτικός. Μπορεί σε μερικά πράγματα να υπάρχουν άμεσες λύσεις, αλλά η ισχυρογνωμοσύνη σου να σε κάνει να εθελοτυφλείς. Άλλαξε οπτική, άνοιξε τις πόρτες του μυαλού σου και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα. 

Λέων 

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα και να μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία και προγραμματισμό, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. 

Παρθένος 

Αγαπητέ Παρθένε, μην αφήνεις διάφορες ‘‘ανάποδες’’ καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, όσες αναποδιές και αν σου φέρει η σημερινή αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την Πέμπτη θα νιώσεις μία μικρή απογοήτευση για πολλά θέματα που παραμένουν σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά. Σκέψου θετικά, κάνε ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι σου και ο χρόνος θα σε αποζημιώσει. 

Ζυγός 

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα οι ευθύνες που θα έχεις μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα έρθει η επιτυχία που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό. 

Σκορπιός 

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα ευνοείσαι να κάνεις δραστηριότητες, που έχουν σχέση με οικογενειακά θέματα και που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Επίσης, θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση, αλλά καλό είναι να μην πεις την γνώμη σου. Μπορείς, με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα, να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα.  

Τοξότης 

Φίλε Τοξότη, μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Θα δεις ότι στην πορεία, θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.  

Αιγόκερως 

Αγαπητέ Αιγόκερε, όποιος κοιτάει το παρελθόν… σκοντάφτει στο μέλλον! Αρκετά ασχολήθηκες με τα παλιά, ήρθε ο καιρός να δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, προκειμένου να αφήσεις χώρο για καινούργια που έρχονται και που δεν θα είναι λίγα. Καινούργιες φιλίες φαίνονται στον ορίζοντα. Μη διστάζεις, γιατί εκτός από χαρά, μπορεί να σου φέρουν και τις αλλαγές, που τόσο χρειάζεσαι. 

Υδροχόος 

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μερικά γεγονότα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο. 

Ιχθείς 

Αγαπητέ Ιχθύ, μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα κι αυτό γιατί η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι μεγάλη. Λύσε προβλήματα που αφορούν στον οικογενειακό σου τομέα, αλλά μην πάρεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, για να βάλεις σε μία σειρά την ζωή σου.