Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

50

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν δεν επιχειρούσες καν να σκεφτείς να πραγματοποιήσεις. Σήμερα ό,τι σκεφτείς, μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα τα χάσεις. Θα δεχτείς με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ο εκνευρισμός που σε διακατέχει θα συνεχιστεί και αυτήν την Τετάρτη, καθώς το πλανητικό σκηνικό ενδέχεται να βάλει εμπόδια στο δρόμο σου. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες, με διπλωματικό τρόπο. Άφησε να δράσουν οι θετικές επιρροές, που θα σε τονώσουν ψυχοσωματικά. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι τελικά εσύ θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου. Μόνο μην ξεχνιέσαι και παραμελείς τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα απρόσμενα νέα θα σου φτιάξουν τη διάθεση, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου, από το μεσημέρι και μετά. Οι λύσεις που αναζητάς, σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια αγωνία για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, οργανώνοντας κάτι διαφορετικό για το βράδυ ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και ξεκίνα να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου, θα κάνουν ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Ωστόσο, δες τις καταστάσεις κι από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η υπερβολική ευαισθησία που έχεις, σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα;

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, αποκτάς περισσότερη επικοινωνία και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, αλλά καλό θα ήταν να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις σου, που μέχρι τώρα ήταν λίγο περίεργες.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα νιώθεις πως μερικές φορές πνίγεσαι και δεν μπορείς να μιλήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί το έχεις ανάγκη. Κάποια θέματα της οικογένειας μπορεί να μένουν άλυτα και να σε παιδεύουν, γι’ αυτό φρόντισε να δώσεις εγκαίρως τις κατάλληλες λύσεις.

Σκορπιός 

Αγαπητέ Σκορπιέ, ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον παρορμητισμό σου και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει θετική διάθεση. Τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους και πρώτο ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται, εσύ θα μπορέσεις σύντομα να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ήλιου στους Διδύμους, καλό θα είναι να αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα καταλάβεις σήμερα ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, που πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελος σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μην αφήνεις να σε επηρεάζουν άνθρωποι του φιλικού ή και του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, γιατί λόγω του γενικότερου αρνητικού κλίματος που κυριαρχεί, θα σου μεταφέρουν την απαισιοδοξία τους. Μην ανακατεύεσαι στις δικές τους καταστάσεις, γιατί από την μια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τους βοηθήσεις και από την άλλη σε ρίχνουν ψυχολογικά. Ασχολήσου με τις δικές σου ανάγκες.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου. Μπορείς και θα έχεις τις ανάλογες ευκαιρίες, να προωθήσεις τις ιδέες σου σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και να καταφέρεις όλα όσα θέλεις σε αισθηματικό.