Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

65

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο μπλεξίματα θα σου φέρουν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και ξεκίνα να υλοποιείς τους στόχους σου, που θα σου φέρουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς με τίποτα, γιατί αλλιώς θα γίνουν λάθος κινήσεις. Θα χρειαστεί να είσαι πολύ προνοητικός, ώστε να αποφύγεις επιπόλαιες ενέργειες. Απόφυγε επίσης τις σπατάλες, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους και δείξε το ενδιαφέρον σου για τα προβλήματα τους, χωρίς να αφήνεις τον εγωισμό σου να υπερισχύει. Σήμερα θα επιδιώξεις την ανεξαρτησία σου, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να φλερτάρεις και γενικότερα, να κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν. Το βράδυ αφιέρωσε χρόνο στην ξεκούραση και στη χαλάρωσή σου.

Καρκίνος

Για εσένα που είσαι Καρκίνος, η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις προσέξει. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα πιεστείς από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή και η κατάσταση θα βελτιωθεί στη διάρκεια της μέρας. Μπορείς να βρεις τους σωστούς τρόπους αντιμετώπισης, αρκεί να μείνεις λογικός και ρεαλιστής.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς θα την βελτιώσεις. Θα εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και κάποιοι από αυτούς θα σε ευνοήσουν.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ό,τι κι αν κάνεις αυτή την περίοδο θα πετύχει. Οι πλανήτες συνωμοτούν, για να ξαναφέρουν στην επιφάνεια τη μεγάλη σου επιτυχία. Ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις σε κάποια παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν και από καταστάσεις που ήταν προβληματικές. Είναι η ιδανική στιγμή για να λάβεις έξυπνα μέτρα και να θωρακίσεις τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις σχέσεις με άτομα, που το τελευταίο διάστημα είχε προκύψει κάποια παρεξήγηση μεταξύ σας. Θα βρεις τρόπους να τις εξομαλύνεις και να δώσεις οριστικό τέλος σε κάποια προβλήματα. Καμιά φορά, δεν είναι κακό να κοιτάξεις και λίγο τις ανάγκες των γύρω σου… Μία καινούργια γνωριμία ίσως αναστατώσει τους ελεύθερους του ζωδίου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα οφείλεις να κινηθείς με υπομονή, προγραμματισμό και ψυχραιμία, για να αποφύγεις κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις, εξαιτίας του εκνευρισμού που νοιώθεις για κάποιες υποθέσεις σου, οι οποίες επανειλημμένα συναντούν εμπόδια στην ολοκλήρωση τους. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα, και θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα περιόρισε τις υποχρεώσεις σου και αφιέρωσε χρόνο σε ότι σου δίνει χαρά και εκτονώνει την ένταση που νιώθεις. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις με τους δικούς σου και μην γίνεσαι υπερβολικά απαιτητικός. Κάποιο δικό σου άτομο ίσως σε βοηθήσει ουσιαστικά στο να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα, που θα σου παρουσιαστούν. Δείξε λίγη τρυφερότητα, άλλαξε διάθεση και όλα θα πάνε μια χαρά!

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε τίποτε. Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου, θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Θα έχεις την βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, που θα σου ‘‘λύσουν’’ τα χέρια σε σημαντικές στιγμές.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Αν δεν προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας ο ένας στον άλλον, όλα θα πάνε καλύτερα. Χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στη δουλειά σου και αν δεν εμπιστεύεσαι σε τρίτους τα επαγγελματικά σου σχέδια, θα έχεις σημαντική πρόοδο.