Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

49

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η ημέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, και θα σου είναι δύσκολο να διεκπεραιώσεις ακόμη και τις πιο εύκολες υποθέσεις σου χωρίς κόπο. Αντιμετώπισε κάθε πρόκληση με ηρεμία, λαμβάνοντας υπόψη σου ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα, η σημερινή Πέμπτη απαιτεί από εσένα πολύ μεγάλη οργανωτικότητα και μεθοδικότητα, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις με τον περίγυρό σου. Κάποια πρόσωπα μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις, στα πιθανά αδιέξοδα που θα βρεθείς.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρωθείς, βάλε τα πράγματα σε τάξη και η επιτυχία σε περιμένει. Επίσης, η ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με δικά σου άτομα όλα αυτά που σε απασχολούν και σε αγχώνουν στις μεταξύ σας σχέσεις.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η ημέρα είναι κατάλληλη για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις στο μέλλον. Τα άστρα σε ευνοούν για να βάλεις τα πάντα σε μια σειρά. Φρόντισε να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου όσο πιο χαλαρά και ξέγνοιαστα μπορείς.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα πρέπει να προσέχεις και τις παραμικρές λεπτομέρειες σε ό,τι κάνεις. Διανύεις μία περίοδο, κατά την οποία μπορείς να πετύχεις πολλά, αν κάνεις τις σωστές κινήσεις ή, αντίθετα, να πληρώσεις τα σπασμένα για παρελθοντικά λάθη. Αξίζει να εξετάσεις με προσοχή τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, αν θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς.

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, είναι μία από τις μέρες που θα έχεις μια απίστευτη αίσθηση σιγουριάς και ταυτόχρονα, πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι επιδόσεις σου θα είναι τόσο καλές, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με την τόση ενεργητικότητα που θα έχεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να επιβεβαιώσεις στους άλλους ότι μπορείς να κάνεις χίλια πράγματα ταυτόχρονα. Πρέπει να εκμεταλλευθείς αυτή την κατάσταση, για να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, ετοιμάσου να κρατήσεις τις ισορροπίες σε πολλά θέματα, γιατί σε περιμένουν γεγονότα, που θα σε συγχύσουν αρκετά. Τον νου σου, μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μπερδέματα, γιατί μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία και μην τις περνάς αψήφιστα. Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα, που είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεμπερδέψεις μια και καλή από πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Φρόντισε να ξεφορτωθείς άτομα και καταστάσεις, που μπορεί να σε κουράζουν και να σε προβληματίζουν, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, παρόλο που η αναζήτηση της αγάπης παραμένει και σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Σε τριγυρίζουν κάποιες “απατηλές’ επιρροές, γεγονός που συνιστά να είσαι προσεχτικός σε θέματα που αφορούν στην οικογενειακή σου ισορροπία, σε σχέση με τα παιδιά ή τους γονείς σου. Οι καταστάσεις απαιτούν λεπτούς χειρισμούς από την μεριά σου.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η ημέρα είναι θετική και όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν, θα εξελιχθούν με θετικό τρόπο, ακόμη κι αν εσύ συνεχίζεις να έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνει πολλά πράγματα, για τα  θέματα που έχουν μείνει πίσω. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα ή συγκρούσεις με δικά σου άτομα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί δυσφορία και αρνητικότητα.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις τα οικογενειακά σου σχέδια και τις υποχρεώσεις! Καλό είναι να επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου για να βελτιώσεις τα αδύνατα σημεία στις οικογενειακές σου σχέσεις. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να ξαναφτιάξεις τουλάχιστον τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα, που έχεις απομακρυνθεί από κοντά τους.