Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

113

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να έχεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να έρθουν και να μην είσαι απόλυτος και κάθετος στις απόψεις σου. Προσαρμόσου και θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύεις.

Ταύρος

Αυτή η Παρασκευή, φίλε Ταύρε, θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσένα, γεμάτη όρεξη και καλοπέραση, κυρίως με την οικογένεια και ανθρώπους πολύ κοντινούς σου. Μία ξαφνική ευχάριστη έκπληξη, ίσως καλύψει τα συναισθηματικά σου κενά. Χαλάρωσε λοιπόν και συζήτησε με τους δικούς σου όλα όσα σε απασχολούν. Οι συμβουλές που θα σου δώσουν θα σου κάνουν καλό και ίσως σου χαρίσουν μία νέα οπτική των πραγμάτων.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα μπορείς και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις και διακρίνεσαι από πολύ καλή επικοινωνία. Καταφέρνεις να φτάσεις στους στόχους που έχεις θέσει από το παρελθόν. Θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά στον ορίζοντα διαφαίνονται πολλές δραστηριότητες, με πολύ ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ξεκινάς τη μέρα σου με μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά, στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις καμία υπερβολή και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου, δεν κάνεις καθόλου καλό ούτε σε εσένα ούτε και στους γύρω σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν στην κοινωνική ζωή σου. Το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις εκεί που δεν διαφαίνεται ελπίδα σωτηρίας και με τους σωστούς ανθρώπους στο πλάι σου, θα κάνεις θαύματα. Φρόντισε μόνο να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου άμεσα και αποτελεσματικά

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, χαρούμενες ειδήσεις και συναντήσεις θα αναπτερώσουν το ηθικό σου αυτήν την Παρασκευή και θα σε κάνουν να γελάσεις, να ξεχαστείς, αλλά και να κάνεις νέα, πολύ όμορφα σχέδια για τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Πρόσεξε μόνο να δείξεις λίγη εγκράτεια, γιατί οι ισορροπίες αυτό τον καιρό είναι ευαίσθητες και οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν, θα σε ξαφνιάσουν.

Ζυγός

Αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Ζυγέ, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και, με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα, μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις και στους χρόνους που επιθυμείς. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα νιώσεις καλύτερα.

Σκορπιός

Η ημέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι λίγο δύσκολη για εσένα και θα υπάρχει αρκετή κούραση, είτε σε σχέση με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είτε με κάποιες προσωπικές σου ευθύνες. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις υποθέσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων, πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά καλά.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, αυτή η Παρασκευή θα είναι για εσένα μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετές έννοιες. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα όσα θες. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί θα σε φέρουν αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις, που δεν θα σου είναι ευχάριστο να αντιμετωπίσεις. Προς το βραδάκι θα είναι καλύτερα τα πράγματα από συναισθηματική άποψη, καθώς θα ξεκουραστείς και θα σκεφτείς με πιο καθαρό μυαλό.

Υδροχόος

Αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Υδροχόε, δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, αλλά η μεγάλη παρορμητικότητα, σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις; Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές, γιατί η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και αντιμετώπισε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα έχεις σε ένα γενικότερο άγχος, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας, γι’ αυτό προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν, με ηρεμία και ορθή κρίση. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.