Διήμερο αλληλεγγύης, χαράς και δημιουργίας από την «Αμυμώνη»

76

26/5/2014

Το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 η «Αμυμώνη» – Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, διοργανώνει στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου, μία διήμερη εκδήλωση αλληλεγγύης, χαράς και δημιουργίας, που είναι αφιερωμένη στα ξεχωριστά παιδιά. 

Με κεντρικό μήνυμα «Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!», η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και όλα τα έσοδα της θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση και τη διαφύλαξη της λειτουργίας των προγραμμάτων της «Αμυμώνης», που αφορούν στην πρώιμη παρέμβαση, στην εκπαίδευση, στην απασχόληση και στην αποκατάστασης των παιδιών της, παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. 

Όσοι πραγματοποιήσουν τις επιμέρους εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και δράσεις θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, ενώ η είσοδος για όλους θα είναι ελεύθερη. 

Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει:

  • Bazaar επώνυμης γυναικείας, ανδρικής και παιδικής ένδυσης, αλλά και second hand. Γνωστές βιοτεχνίες ρούχων και αξεσουάρ, οίκοι και σχεδιαστές μόδας προσφέρουν ποσότητα των εμπορευμάτων τους, τα οποία θα πωλούνται σε πολύ χαμηλές τιμές, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της «Αμυμώνης».
  • Bazaar βιβλίων από μεγάλους εκδοτικούς οίκους.
  • Ποικίλες ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες για παιδιά, όπως: διαδραστικές αφηγήσεις παραμυθιών, ηχοθεραπεία με gong, χειροτεχνία, face painting, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική, παιδότοπο κ.ά.
  • Μουσική εκδήλωση – συναυλία από τα κορίτσια της «Αμυμώνης», καθώς και άλλα μουσικά events.
  • Στατική έκθεση παλαιών οχημάτων, από την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής.
  • Και πολλές άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της «Αμυμώνης».

Χρήσιμες πληροφορίες: 
– Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 31 Μαΐου και Κυριακή 1 Ιουνίου, 10:30 – 20:30.
– Χώρος Διεξαγωγής: Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Περιστερίου (Δωδεκανήσου και Αγ. Βασιλείου, Περιστέρι). Είσοδος από οδό Δωδεκανήσου. Υποδομές χώρου φιλικές προς ΑΜΕΑ.
– Πρόσβαση: Αττικό Μετρό: Γραμμή 2 (Κόκκινη)/Στάση Ανθούπολη.
– Δωρεάν είσοδος για όλους.