Αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ μυστικό για να μην ξεφλουδίζει το βερνίκι σου!

124

6/5/2014

Η Essie Weingarten, η γυναίκα που φέρνει τα trends στα… άκρα (μας) αποκάλυψε τι κάνουνστα essie salons, ώστε να παραμένει το βερνίκι να φτάνει στο μάξιμουμ της σταθερότητάς του!

«Αν τα νύχια μιας γυναίκας είναι απεριποίητα, τότε δεν είναι σωστά ντυμένη», είπε η Essie Weingarten στη συνέντευξή της. «Το περιποιημένο μανικιούρ μας κάνει να αισθανόμαστε καλά- είναι καλύτερο από οποιονδήποτε ψυχίατρο».

Πώς «θωρακίζουμε» το βερνίκι ώστε να μην ξεφλουδίσει: απλώνουμε μια στρώση του base coat και μετά περνάμε ξανά μία στρώση βάση, αλλά από τη μέση του νυχιού προς την άκρη. Περιμένουμε τουλάχιστον δύο λεπτά ανάμεσα στις στρώσεις και συνεχίζουμε με μια στρώση από το βερνίκι. Περιμένουμε πάλι δύο λεπτά και μετά απλώνουμε άλλη μία στρώση και περιμένουμε ξανά δύο λεπτά και τέλος το topcoat. Είναι πολύ σημαντικό να περμένετε αυτα τα δύο λεπτά ανάμεσα σε κάθε στρώση- αυτό είναι το κλειδί. Και βέβαια, τα βερνίκια essie έχουν φόρμουλα που αντιστέκεται στο ξεφλούδισμα, μένουν σταθερά από μία εβδομάδα μέχρι 10 μέρες, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα!»