Έχεις κοιλίτσα; Τα έξι στυλιστικά TIPS για να την καλύψεις!

71

28/5/2014

Μέχρι να καταφέρεις να «πέσει» η κοιλίτσα με διατροφή και δίαιτα, εφάρμοσε μερικά ειδικά tips για να κρύψεις τη μικρή σου ατέλεια!

Tip 1
Επιλέγουμε τα σωστά εσώρουχα : lastex και εσώρουχα με ψηλή μέση ειδικά φτιαγμένα για να «μαζεύουν» την περιοχή της κοιλιάς (π.χ. ζώνη lastex, body lastex κλπ). Ψάξτε λίγο στα καταστήματα εσωρούχων, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το σωστό εσώρουχο, ώστε να αναδείξετε τη σέξι σιλουέτα σας!

Tip 2
Επιλέγουμε φούστες σε ίσια γραμμή pencil, γιατί αυτή μας βοηθάει να φαινόμαστε πιο αδύνατες και καλύπτει τις ατέλειες περιφερειακά της κοιλιάς. Αν δε η pencil φούστα σας, είναι και σε σκούρο χρώμα, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο.

Tip 3
Δεν φοράμε ποτέ στενά ρούχα. Δεν φοράμε ποτέ πολύ φαρδιά ρούχα. Η ισορροπία και το μέτρο στο φάρδος των ρούχων, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στυλιστικά. Εδώ η μαγική λέξη για την επιλογή σας, είναι : άνετα ρούχα. Η ποιότητα του υφάσματος κάνει θαύματα π.χ. ο συνδυασμός Nylon /Spantex κρατάει το σώμα σταθερό και το αφήνει να αναπνέει με χάρη.

Tip 4
Προσθέστε φορέματα στην γκαρνταρόμπα σας, γιατί αυτά είναι πιο θηλυκά και κολακεύουν ιδιαίτερα τη σιλουέτα μας.

Tip 5
Προτιμάτε παντελόνια σε ίσια γραμμή και άνετη φόρμα. Δεν φοράμε ποτέ στενά παντελόνια. Προσοχή, τα παντελόνια να μην έχουν μεγάλες ή φαρδιές τσέπες. Το χρώμα και εδώ, παίζει μεγάλο ρόλο. Η επιλογή μας και πάλι σκούρα χρώματα.

Tip 6
Φοράμε πολύχρωμα μπλουζάκια ριχτά!