Συνεργός στην απιστία η τεχνολογία

108

24/4/2014

Οι νέες τεχνολογίες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και χρησιμοποιούνται για καλό και για κακό σκοπό.

Ανάμεσα στις πολλές χρήσεις, οι νέες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για να καλύψουν ή να βοηθήσουν αμαρτίες.

Η απιστία πλέον περνά από το Facebook και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα που αποτελούν μέσο επικοινωνίας αλλά και διευκόλυνσης των εξωσυζυγικών σχέσεων.

Είναι λογικό το κινητό τηλέφωνο να πρωταγωνιστεί καθώς αποτελεί προσωπική συσκευή στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι χρήστες και όχι οι σύζυγοί τους.

Σύμφωνα λοιπόν με νέα έρευνα το 83% των άπιστων αντρών και γυναικών επικοινωνούν με τον παράνομο δεσμό τους μέσω του smartphone τους.

Ανάμεσα στα κοινωνικά δίκτυα και τις εφαρμογές επικοινωνίας, το WhatsApp βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με το Facebook και το Twitter ενώ ακολουθούν τα SMS, τα απλά τηλεφωνήματα, τα email και κάποια άλλη εφαρμογή.

Τα ένοχα μηνύματα στον τηλεφωνητή αποτελούν παρελθόν αφού ελάχιστοι πλέον τα χρησιμοποιούν.

Την έρευνα διεξήγαγε το site απιστιών Victoria Milan που ρώτησε πάνω από 12.500 άπιστους που χρησιμοποιούν το site.

Είναι πολύ διαδεδομένο οι χρήστες να βρίσκουν ερωτικά ταίρια μέσω ειδικών site στο διαδίκτυο προκειμένου να πετύχουν μεγαλύτερη διακριτικότητα.

Ένα άλλο στοιχεία που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι χρήστες χρησιμοποιούν τον κανονικό τους αριθμό όταν θέλουν να κάνουν μια απιστία και δεν χρησιμοποιούν έναν καινούργιο ή διαφορετικό αριθμό.

Μόλις το 15% των ερωτηθέντων έχει επιπλέον κάρτα SIM ενώ οι χρήστες δεν φοβούνται ούτε την αναλυτική κατάσταση των κλήσεων που διατηρούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στα προγράμματα συμβολαίου.

ΠΗΓΗ: e-go.gr