Συνήθειες ομορφιάς και… μοναξιάς

142

10/4/2014

Όσο άνετα και αν νιώθεις μπροστά στο σύντροφό σου υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ μπροστά του αν δε θέλεις να τον ξενερώνεις!

1. Κανένας δε θέλει να σε βλέπει να σπας ένα σπυράκι μπροστά του… πόσο μάλλον ο αγαπημένος σου. Έτσι, καλό είναι αν θέλεις να το κάνεις, να το κάνεις όταν θα είσαι μόνη σου.

2. Το ότι μπορεί να έχεις μουστάκι είναι too much για έναν άντρα. Επομένως, το να σε βλέπει να το βγάζεις κιόλας είναι κάτι που δεν μπορεί να χειριστεί.

3. Μπορεί να μην είναι τόσο κακό να βγάζεις καμιά τρίχα από τα φρύδια σου αλλά το να κάθεσαι και να δίνεις σχήμα στα φρύδια σου δεν είναι και τόσο σωστό να το κάνεις μπροστά στον αγαπημένο σου.

4. Το να ξυρίζεις τις μασχάλες σου δεν είναι καθόλου ωραίο να το κάνεις μπροστά σε έναν άντρα. Αν έχεις σκοπό να ξυρίσεις τις μασχάλες σου καλό είναι να το κάνεις στο μπάνιο.

5. Μπορεί να μην είναι τόσο κακό εκτός αν το κάνεις συνεχώς. Φρόντισε να καθαρίζεις τα αφτιά σου όταν είσαι μόνη σου στο μπάνιο.

6. Το να κόβεις τα νύχια των ποδιών σου μπροστά στον αγαπημένο σου δεν είναι και πάρα πολύ ωραίο. Προσπάθησε, όσο άνετα και να νιώθεις μπροστά στο αγόρι σου, να μην κόβεις τα νύχια των ποδιών σου με κίνδυνο να πετάγονται νύχια εδώ κι εκεί.

7. Μην πλένεις το στόμα σου με στοματικό διάλυμα μπροστά στον αγαπημένο σου. Και μόνο ο ήχος που μπορείς να κάνεις είναι αρκετά αποκρουστικός ενώ το ίδιο ισχύει και με το φτύσιμο.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr