Συλλογή φαρμάκων από την PRAKSIS για το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου Θεσσαλονίκης

103

12/4/2014

Συλλογή φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει η Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS. Στα πλαίσια συνεργασίας με το θέατρο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη, τα μέλη της ΜΚΟ καλούν για ακόμη μια φορά τους συμπολίτες μας να δώσουν το φάρμακο που δεν χρειάζονται για την ενίσχυση των προγραμμάτων της ΜΚΟ PRAKSIS αλλά και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, έως και την Κυριακή 13 Απριλίου όσοι θεατές θα παρακολουθήσουν την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η κα Δανδουλάκη, «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» θα έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν το φάρμακο που δεν χρειάζονται στα ειδικά κουτιά της PRAKSIS αλλά και να ενημερωθούν για τα προγράμματα της. Στελέχη και εθελοντές της οργάνωσης θα βρίσκονται όλες τις ημέρες στο χώρο του θεάτρου μια ώρα πριν την παράσταση για να σας ενημερώσουν για όλες τις δράσεις της PRAKSIS.

Στην PRAKSIS η δυνατότητα χορήγησης φαρμάκων στους ωφελούμενους, βασίζεται μόνο στην προσφορά πολιτών και ιδιωτών. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μία εκκαθάριση στο προσωπικό φαρμακείο του σπιτιού σας, θα ωφελήσει πολλούς συνανθρώπους μας. Ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει φάρμακα, ακόμα και αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί, αρκεί οι ημερομηνίες λήξης να έχουν έναν χρονικό ορίζοντα πέραν του έτους.