Παρουσίαση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

117

24/4/2014

Νέα μοντέλα των σύγχρονων ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και παράλληλα να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, όσοι βρεθούν στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Απριλίου.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ξεκίνησαν από το Μόναχο και αναμένονται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της δράσης “E-mobility rally 2014: από τη Γερμανία στην Ελλάδα”. Η δράση έχει στόχο να προωθήσει στις ευρωπαϊκές πόλεις μια εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης μέσω των καινοτόμων και οικονομικών πρακτικών εφαρμογής της.

Περιλαμβάνει τη διαδρομή Μόναχο-Σπέτσες με ενδιάμεσο σταθμό την Θεσσαλονίκη και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο εφαρμογής της βιώσιμης κινητικότητας και της μείωσης των ατμοσφαιρικών ρύπων.

Τα οχήματα θα παραμείνουν και θα παρουσιαστούν στο κοινό, στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 26 (από τις 14.00 έως τις 18.00) και την Κυριακή 27 Απριλίου (από τις 10.00 έως τις 16.00).